2777
2789
عنوان

مامان دوس پسرم نیاد جلو درموننن

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 96 پست
اگه دوست داره بگو بیاد جلو و قیده خانوادشم بزنه وگرنه از همجا پاکش کن

این آدم مریضه کجا بیاد زندگیش نابود میکنه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

نمیدونم ولی امکانش هست چون وقتی میبینه دست از سر پسرش برنمیداری بل خودش میگه برم ب پدرومادر بگم بلکه ...

خب چکار کنم آخه به پارتنرم میگم مامانت بیاد جلو در خونمون ابروم میره گفت جرعت نداره بیاد تا بلایی سرشون بیارم اون سرش ناپیدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چکار کنم آخه به پارتنرم میگم مامانت بیاد جلو در خونمون ابروم میره گفت جرعت نداره بیاد تا بلایی سر ...

این که به مادرش رحم نداره دو روز دیگه دست از پا خطا کنی سرت رو سینه ت میزاره ول کن اصلا فرار کن

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

خب چکار کنم آخه به پارتنرم میگم مامانت بیاد جلو در خونمون ابروم میره گفت جرعت نداره بیاد تا بلایی سر ...

ببین باور کن پسری و این حرف و میزنه آدم نیس 

توروخدا ازش فاصله بگیر .نرمال نیس 

اون احترام مادرشو نداره احترام تورو بعدها داره؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

پدرم فوت شده و شرایط خوبی ندارم چطوری به مامانم بگم

راستش اینو نمیدونم چون شرایط سلامتی و ... هرکسی فرق میکنه

اما بهتره آدم همیشه با خانواده موضوع رو در جریان بزارم

چون وقتی اون زن بیاد آبروریزی کنه

مادرت میگه خفه شو خودم میدونم ؛ از زندگی دخترم خودت و پسرت گم شین بیرون 

و مامانت اون لحطه که زنه بیاد دیگه شوک نمیشه 

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

این که به مادرش رحم نداره دو روز دیگه دست از پا خطا کنی سرت رو سینه ت میزاره ول کن اصلا فرار کن

نمیدونم باید چکار کنم 😫😫😫چطوری به مامانم بگم که وقتی مادرش اومد جلو در خونمون شوکه نشه؟

ببین باور کن پسری و این حرف و میزنه آدم نیس توروخدا ازش فاصله بگیر .نرمال نیس اون احترام مادرشو ندار ...

خب اینو درست میگی ولی خب چکار کنم الان ۸ ماهه باهمیم به شدت عاشقمه و میخادم

نمیدونم باید چکار کنم 😫😫😫چطوری به مامانم بگم که وقتی مادرش اومد جلو در خونمون شوکه نشه؟

دختر تو فقط ۱۹ سالته جدا شدی با یه بچه ۷ ماهه آخه یکم به فکر خودت باش

۸ ماه ک چیزی نیس من بعد از ۲ سال و ۷ ماه از دواج طلاق گرفتم 

مطمئن باش با این آدمی ک تو تعریف کردی با بچه برمیکردی

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

دختر تو فقط ۱۹ سالته جدا شدی با یه بچه ۷ ماهه آخه یکم به فکر خودت باش

به شدت روحیم خستس دیشب انقد حالم بد بود پارتنرم اومده ساعت ۴ صبح باهام حرف زده همش میگه خانواده ی من جرعت نمیکنن بیان جلو در خونتون خیالت راحت باشه ولی باز میترسم 

ازشون شکایت کن اصلا خونتو ببر جای دیگه بلاک کن

۸ ماه ک چیزی نیس من بعد از ۲ سال و ۷ ماه از دواج طلاق گرفتم مطمئن باش با این آدمی ک تو تعریف کردی با ...

دلم نمیخواد باهاش ازدواج کنم ولی چکار کنم که مادره نیاد جلو در خونمون