2777
2789
عنوان

همینطوری داره میاد پایین😭😭😭😭دانشجوها لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 29 پست
عزیزم وقتی نمراتت کمتر از قبلیا باشه نمرتو میاره پایین. حتما کمتر از ۱۴ بودن معدلت کم شده۵ تای بعدیو ...

نه همرو ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ دادم 

یعنی بازم میاد پایین؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

از کجا باید بفهمم ک کدوم درسرها هنوز ثبت نشده؟تو سایت گلستان نوشته ک ۱۰ واحد ثبت شده ننوشته ک چه درس ...

قسمت نمرات دانشجو برو رو علامت سوال سومی بزن برو پایین بزن رو درس 

باز برو پایین زده جست و جو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم بیشتر بشه هر واحد ک ثبت میشه از معدلم کم میشه آخه چرا؟نمره رو نمره ک میاد باید بیشتر بشه ...

خب اونایی که اضاف میشه اگه پایین تر از ۱۷ ۱۸ باشه کم میشه🤦‍♀️

حتی بعضی وقتا ۲۰ هم معدلو نمیبره بالا

نه همرو ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ دادم یعنی بازم میاد پایین؟

بستگی داره چندواحدی بودن اونا. اگر اونی که ۱۳ ۱۴ گرفتی واحدش بیشتر باشه معدلتو میاره بالا اگر کمتر باشه نمیاره. چرا نخوندی تو که قصد تغییر رشته داری میدونی باید قطعا بیاد بالا؟

حالا نگران نباش اگر زیر ۱۲ نباشه نمراتت معدلتم نمیاد زیر ۱۲ 

خب اونایی که اضاف میشه اگه پایین تر از ۱۷ ۱۸ باشه کم میشه🤦‍♀️حتی بعضی وقتا ۲۰ هم معدلو نمیبره بالا

بستگی به معدل داره اگر ۱۷ ۱۸ بود چون معدلش ۱۴ هست میرفت بالا. ۲۰ هم زیاد میکنه معدلو اما بستگی به تعداد واحدش داره...

قسمت نمرات دانشجو برو رو علامت سوال سومی بزن برو پایین بزن رو درس باز برو پایین زده جست و جو

خب اونو بلدم 

تو قسمت  اطلاعات جامع دانشجو فقط نوشته ۱۰ واحد ثبت شده 

ننوشته چه درسی ثبت شده 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

رشته خوبیه که

سخته خوشم نمیاد 

اینو نمیدونماگه بعضی درسات نمره ندارن شاید اونا هنوز ثبت نشدن

نمره دارن اما ثبت نشدن 

بستگی به معدل داره اگر ۱۷ ۱۸ بود چون معدلش ۱۴ هست میرفت بالا. ۲۰ هم زیاد میکنه معدلو اما بستگی به تع ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم عزیزم 

یکی از درس هام ۳ واحده 

اون یکی ۲ واحد 

۳ واحدی و شدم ۱۳.۷۰ 

۲ واحدی و شدم ۱۳.۲۰ 

معدل الانم ۱۲.۶۳ هست 

اگه ۵ واحد بالا ک هنوز ثبت نشده،ثبت بشه امکان داره ۱۱ و خورده ای بشم؟

نه. اگر از نمراتت مطمئنی زیر ۱۲ نمیاد قطعا خیالت راحت

مرسی عزیزم