تحت جو قرار نگیرید و برای آینده از خودتون انتظار نسازید در ذهن آدمها!!
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یعنی این ماجرا به من ارتباط نداره !! این تصمیم میتونه در ذهن اون از شما یه ناجی بسازه برای هر موضوع احتمالی در آینده!!
درستش اینه؛ متاسفم واقعا امیدوارم بتونی بهترش رو بگیری!!
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
ینی ب عنوان ی آقا میگی کارم اشتباهه و ممکنه اون گستاخ شه و همیشه ازم انتظار داشته باشه
آره خب ممکنه چرا که نه!! لطف زیادی میشه حق مسلم!!
بی تفاوتی رو تمرین کنید و درگیر نکنید خودتون رو...
ضمنا از آسمون به زمین میباره نه برعکس!! اون بهتره هوای شمارو داشته باشه نه شما !!