2777
2789

مامان بابام دیر بیدار میشن (البته بابام یکی دو روزه اینطوری شده مامانم هم تازه خونه دار شده قبلا شاغل بود اینطوری نبود ) 

هرروز صبح ده یازده بیدار میشم باید صبحونه رو آماده کنم انقدر برم بالای سر اینا تا شاید بیدار بشن 

امروز نزدیک ۱۰ بار مامانمو بیدار کردم   هنوزم خوابه ! اگه بذارم تا یک دو هم میخوابن 

شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی یکی از بزرگترین حسرت های زندگیم اینه یکی صبحونه بچینه بیاد منو بیدار کنه تا این سن و سال چنین چیزی پیش نیومده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چی بیدارشون میکنید؟؟!!!

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

درکت میکنم🥲منظورم صبحونه نیست منظورم اینه که هممون یه حسرتایی داریم که خیلیم واسمون بزرگ و دست نیافتنی شدن ولی برای بقیه روزمره و عادین

دیگه باید کنار بیایم چه میشه کرد

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

بیچاره مامانتون

یه عمر شاغل الان میخواد بخوابه شما نمیذارید

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
حق داری 🌹

حق داره؟؟؟

برا چی بیدارشون میکنید؟؟!!!

حوصلم سر میره وقتی تا ۲ میگیره میخوابه 

میخواستم سرکار برم نذاشت گقت اولین تابستونه که هم من بیکارم هم تو سال دیگه فارغ التحصیل میشی باید بری بذار امسال رو باهم باشیم 

میخواستم گربه بخرم نذاشت

ماشین که نمیده بهم.  خودمم ندارم . 

برق هم صبح ها میره . دیوونه میشم خب