2777
2789
عنوان

نوجوونا بیاین نصیحتت کنم😁

169 بازدید | 25 پست

به عنوان یه دختر جوون که خیلی سنم از شما بیشتر نیست ولی نوجوانی رو پشت سر گذاشتم میخوام تجربمو بگم 

دو تا چیزی که خیلی ها برای دلداری میگن مهم نیست ولی خیلی مهمه و آینده شما رو رقم می‌زنه زیبایی و کنکوره

اگر مشکلات قد و وزن دارید تو نوجوونی حلش کنید بعد از اون یا ممکن نیست یا سخت تره و از طرفی تو دانشگاه اعتماد به نفستون رو از دست میدید 

تا ۱۸ سالگی همراه خانواده خوب تحقیق کنید جراح بینی خوب انتخاب کنید تا بعد از ۱۸ سالگی با عجله مجبور به عمل نباشید 

لطفا قبل از اینکه وارد دانشگاه بشید یا برید سرکار و انرژی و وقتتون گرفته بشه روی مهارت های کامپیوتری و زبان و یه مهارت دیگه برای کسب درامد به جز رشته دانشگاهی کار کنید 

و اینکه مثل سگگگگگ برای کنکور درس بخونید اولش شاید با خودت بگی بهداشت هم بیارم میرم حسابداری پیام نور هم میرم و ذوقشو داشته باشید چند سال بگذره میفهمی چه بلایی سرت اومده فعلا نمیفهمی چه تایم طلایی ای رو داری هدر میدی 

احترام شما در جامعه خیلی به خوشگل بودن و رشته و شغلی که دارید وابسته هست این حرف ها که مهم باطن زیباست یا کنکور مهم نیست فقط یکی از ازمون های زندگیته کشکه خیلی توجه نکنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نتیجه: زشتا برید قرص برنج بخوریذ 😂 شوخی کردم الان پول داشته باشی خوشگلی با چند تا عمل 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خب اونایی که زشتن چی پس😐

تا جایی که ممکنه برای خوشگل تر شدن تلاش کنند اگه هم نشد خودشون رو برای بی رحمی های جامعه آماده کنند بعدا یهو شوکه نشن 

باید با شانس ازدواج صفر یا پایین کنار بیان و بدونن که کار دولتی نداشته باشند براشون گرون تموم میشه بیشتر برای تحصیلات و استخدامی تلاش کنند چون الان منشی و فروشنده هم بخوای بشی باید داف باشی دختر ساده یا زشت باید حساب کار خودشو از الان داشته باشه