2777
2789
عنوان

تا حالا دلشوره داشتید

64 بازدید | 15 پست

بعدا اتفاقی افتاد؟

چن روز داشتید؟

بچه ها ! 

من وقتی دلشوره داشتم قبلا مثلا یعنی قراره اتفاقی بیوفته...

متأسفانه محل کارم چن ماه آخر اتفاقا بدی افتاد..گاهی مثلا میشد الکی دلشوره داشته باشم.

ولی الان دقیقا ۱۰ روز هست استرس و دلشوره دارم،همش افکار چرت و پرت میاد تو ذهنم اونم در مورد یک نفر!

منم در نهایت گفتم حتما مریض شدم...شروع کردم مصرف دارو ولی دوهفته طول میکشه تاثیر بذاره

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️

از طرفی دیدم نمیشه آروم بشم...ذکر و صلوات و...

آخرش گفتم که خدایا یا به من و مادرم و برادرم عمر طولانی با سلامتی بده تا کنار هم با بندگی زندگی کنیم و بریم مکه و کربلا و مشهد و سوریه...

یا اگه 

راه نداره هر ۳ تامون باهم ببر پیش خودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا سکوت نکنید.

نیاز دارم که چیزی بگید.

الان فقط کارم شده رفتن و خوندن تاپیک هایی که مثلا ی خانواده با هم مردن...و خوشحالیم آخه ی فکری میگه من قرار آخر سر بمیرم...

از طرفی در مورد آخرت و اینا میخونم که ببینم جامون چطور میشه...

مثل مال من بود؟برا شما هم یهو اومد ؟چند روز طول کشید؟من انگار داره بهم وحی میشه :/

من هشت ماه درگیرش بودم شب و روز نگران بودم با اینکه هیچ اتفاقی نمیوفتاد. فکرشو کن تقریبا مطمئن شده بودم به زودی کور میشم😑 فکر میکردم قراره بیناییمو از دست بدم در این حد حالم بد بود

یکی سر پا موند و رسید:)

من هشت ماه درگیرش بودم شب و روز نگران بودم با اینکه هیچ اتفاقی نمیوفتاد. فکرشو کن تقریبا مطمئن شده ب ...

🥲

چقدر بد! پس چیکار کردی؟

باز خوبه شما در مورد خودت بوده...

من آنقدر گریه کردم که

🥲چقدر بد! پس چیکار کردی؟باز خوبه شما در مورد خودت بوده...من آنقدر گریه کردم که

والا خود به خود خوب شدم ولی هشت ماه طول کشید. 

کلا وسواس اینجوریه که میگیره و ول میکنه.

تو هم خوب میشی نگران نباش، اگه فکر کسی هستی و نگرانشی سعی کن بیشتر باهاش وقت بگذرونی

یکی سر پا موند و رسید:)

تنفس جعبه ای :۴ شماره دم ۴ شماره حبس نفس ۴ شماره بازدم ۴ شماره مکث

تنفس شکمی:در هنگام دم شکم پر میشه میاد بالا و در هنگام بازدم شکم خالی میشه 

یه سری کارت درست کن روش جملات مثبت بنویس و هرروز نگاه کن مثل من نه از زندگی نه از خودم نه دیگران انتظار کامل بودن ندارم _من می توانم این تجربه رو تحمل کنم تا بگذرد

تا وقتی حالت بده و فکرت درگیره اینا بیاد تو ذهنت

کتاب تمرینات عملی برای درمان اضطراب و فوبیا از نشر آسیم

کتاب اختلال وسواس فکری جبری از نشر آوند دانش

یه سری ویدئو داخل یوتیوب هست که می تونی ببینی 

والا خود به خود خوب شدم ولی هشت ماه طول کشید. کلا وسواس اینجوریه که میگیره و ول میکنه.تو هم خوب میشی ...

من دیگه به دوستم که روان‌پزشک هست زنگ زدم...دارو شروع کردم.

الحمدالله که خوبی

تنفس جعبه ای :۴ شماره دم ۴ شماره حبس نفس ۴ شماره بازدم ۴ شماره مکثتنفس شکمی:در هنگام دم شکم پر میشه ...

مرسی عزیزم.

من وقتی اون افکار میاد که فلان اتفاق میوفته نمیدونم یادگاری جمع کن و...

زود میگم نه خدا میدونه من چقدر مامانم دوست دارم و اصلا دلیل نقس کشیدنم هست..دعا میکنم منم با مادرم و داداشمم ببره 

یکم آروم میشم...

البته همون حس گاهی میگه نه اینجور نمیشه و...

پا میشم توسل میکنم ،اونقدر گریه یکم آروم میشم!

وحی نیست...تلقین هست که اخر هم با مصمم بودن ذهنمون اتفاق میفته...شما استرستو کنترل کنی درست میشه...

شروع کردم قرص خوردن رو...

دقیقا ها از همین میترسم که خودم جذب کنم.