2777
2789

یک بار تو زندگی تون دلتون خواسته یه چیزی رو تجربه کنید بعدش رفتید با دوست تون درد کردید.

دیروز تو دریا عرب ها بهش فحش مادر و خواهر یاد میدادن عربه می‌گفت بعد دوستم منو نگاه میکرد عربی تکرار می‌کرد یه پنج شش بار تکرار شد من بهش اعتراض کردم گفت مگه به تو میگم؟ خب لعنتی بین ده نفر آدم داری به من نگاه می‌کنی به زبون میاری.

یه جا داشتم شنا میکردم عربه اومد گفت بیا بهت فحش یاد بدم بهش بگی گفتم نمی‌خوام اصرار کرد می‌گفت شوهرم خیلی فحش میده حتی دختر کوچیکم که ده سالشه یاد گرفته یه سره فحش های مادر و خواهر رو تکرار می‌کنه.

خواست فحش مادر یاد بده من قبول نکردم چون دوستم مادر نداره.

گفت بگو ارب ازج که یعنی کی رم تو ک ون ت به عربی به دوستم گفتم گفت کونی که تویی.. بین اون همه آدم.

وقتی بیرون آب بهش اعتراض کردم پررو پررو گفت مگه فهمیدن؟

می‌گفت عربه گفت تو بهش گفتی بهم فحش یاد بده بهش بدم گفتم من نگفتم خودش بزور یاد داد گفتم بریم روبرو کنیم گفت گردن افتاده ای دیگه سریع میگی بریم روبرو کنیم.

یا تو آب یکی گفت قیافه من بچه مثبته سریع پرید وسط این.... از اون ائه. من مثبت م.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دوستت رو هرچه سریع تر از زندگیت کات کن.این حتما به همسر آینده ت میگه این موضوع رو و هر چیز دیگه ای که باعث بشه بهت ضربه بزنه دریغ نمیکنه.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
همینه دیگه وقتی رازتو خودت نتونستی نگه داری چطور امید داری دیگری برات نگه دارهنباید هیچ چیز رو به دی ...

ببین اینا از من خوششون اومده بود گفتن یه پسر داریم تو فامیل مون تو رو ببینه رو هوا میزنه به نظرت ممکنه دوستم حسادت کرده باشه؟

من از دوستم ظریف تر و تراشیده ترم.

این دوستت رو هرچه سریع تر از زندگیت کات کن.این حتما به همسر آینده ت میگه این موضوع رو و هر چیز دیگه ...

شش ماه پیش به غلطی کردم دیدم دیروز داره تو دریا میگه.

همه با دوست شون درد و دل میکنن.

اشتباهه درد و دل با افشای مورد به این مهمی مثل اینه  که یه بمب داشته باشنی چاشنیش دست دیگرونه هر لحظه ممکنه ضامنو بکشن و خلاصت کنن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اشتباهه درد و دل با افشای مورد به این مهمی مثل اینه که یه بمب داشته باشنی چاشنیش دست دیگرونه هر لحظ ...

تازه من دیروز فهمیدم سیگاری هم هست.

پس منم از این به بعد اذیتش کنم.

ببین اینا از من خوششون اومده بود گفتن یه پسر داریم تو فامیل مون تو رو ببینه رو هوا میزنه به نظرت ممک ...

هیچ چیز بعید نیست ولی به نظرم بجای فکر کردن به این مسائل که گذشته و دیگه نمیشه کاریش کرد امیدوار باشی به اینده بدون اینکه خیال پردازی کنی براش

وقتی رها میکنی مسایل رو خیلی جالبه مسائل خود بخود به بهترین شکل حل میشه

پس ذهنتو درگیر گذشته نکن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس