2777
2789
عنوان

من بنظرم دوستان یک ادم حتما ضررورتی نداره ک بچه دار بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 46 پست

سلام اینا همش انتخابه

و زندگی با همین انتخاب ها و تفاوت ها زیباست

ما هم بچه نمیخواییم و تا امروز حس نکردیم بدون بچه چیزی از دست داده ایم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

والا من خواهرم ۸ سالشه خودمم ۲۰. خیلیییی سخته. مامانمم ۴۳ سال حدودا. خیلییی حوصله میخواد ک ندارم و ن ...

چی بگم والا 

آدم ۲۰ ساله و ۴۳ ساله چرا باید انقد بی‌حوصله باشن  دلیل اینو باید پیدا کنین..  اونم برای دختر ۸ ساله ک دیگه بزرگ شده!

من ۳۱ سالمه مامانم ۵۵  خواهرزادم ۳ونیم سالشه!!! انرژی و برکت خونمون شده  مامانم صدبار میگه چی شد خدا تورو بما داد خونمون رو از سکوت نجات دادی...

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خارجیا و یهودیا خودشون چار تا چار تا بچه میارن

اون وقت این چیزا رو بین ما ایرانیا انداختن تا ماها پیری جمعیت داشته باشیم

مثلا فوتبالیستای خارجی با بچه هاشون میان تو سالن و پز بچه هاشونو میدن

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی

چی بگم والا آدم ۲۰ ساله و ۴۳ ساله چرا باید انقد بی‌حوصله باشن دلیل اینو باید پیدا کنین.. اونم برای ...

چون خیلییییی لجبازه خواهرم. برای هر چیزی گریه و...... .

وای حال بهم زن هست بچه.  من ک درگیر کنکور هستم. فقط پدر و مادرم می مونن ک اونا هم ۴۰ و خورده ای هست سن شون. و...... . توی این سن زن حوصله بچه نداره

من فقط ی چیز میدونم چون تجربه شخصی خودمه

خونواده ما سکوت محض بود..  داداشم برا خودش..  مامانم ساکت.. بابام پای تلوزیون..  منم ک کلا سرکارم و جدا زندگی میکنم

شبا میرم پیششون.. وضعیت داغون بود بخدا

از وقتی خواهرزادم اومده شبا هممون رو دور خودش جمع کرده  یکی میخاد بوسش کنه  یکی میخاد باهاش بازی کنه و خلاصه هممون رو مجبور میکنه گوشی هارو بذاریم کنار 

بخدا وجود بچه خیلی خیلی قشنگه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خارجیا و یهودیا خودشون چار تا چار تا بچه میارن اون وقت این چیزا رو بین ما ایرانیا انداختن تا ماها پ ...

چه ربطی به خارجی ها یا ادیان دیگه داره مگه کسی گفت چون مسلمان هستم بچه نمیارم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

خارجیا و یهودیا خودشون چار تا چار تا بچه میارن اون وقت این چیزا رو بین ما ایرانیا انداختن تا ماها پ ...

آفرین اینو موافقم

ولی خب وضعیت کشور ما اجازه نمیده مث اونا راحت بچه بیاریم

نهایتا همون یکی ۲تا کافیه بنظرم

[QUOTE=393083551]خارجیا و یهودیا خودشون چار تا چار تا بچه میارن اون وقت این چیزا رو بین ما ایرانیا ...

منظور منم اون نبود اشتباه متوجه شدی

[QUOTE=393083551]خارجیا و یهودیا خودشون چار تا چار تا بچه میارن اون وقت این چیزا رو بین ما ایرانیا ...

زمان قدیم هم گرونی و اینا بود

سبک زندگیا تغییر کرده

الان زندگیا بیشتر تجملاتی شده

واسه همون نمیصرفه زیاد بچه داشت

این مشکلیه که دو طرفس هم ماباید خرج زندگیامونو کم کنیم هم دولت که هی میگه بچه بیارید باید به فکر حل مسائل اقتصادی و...  اینا باشه

آره چرا پیدا نشه...دایی من الان این جوره...سال ها ست بچه ندارن خودش حالا راضیه اما زنش هر روز می جنگه با این که قبلش بهش گفته بود و تاکید کرده بود...با هر کی ازدواج می کنی مطمئن شو که یه روز پشیمون نمیشه اگه خودت روی نظرت اطمینان داری.

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

ادمی که بلد باشه چطوری از زندگی لذت ببره به بچه حس نیاز پیدا نمیکنه

من برای پیریم هزارتا برنامه دارم

اگر عمری باشه با شوهرم اجرا میکنم

اگر نشد تنها 

مهم اینه میدونم چطوری از زندگیم لذت ببرم و تنهایی با خودم و دوستام و خانوادم حال میکنم

ادمی که بلد باشه چطوری از زندگی لذت ببره به بچه حس نیاز پیدا نمیکنهمن برای پیریم هزارتا برنامه دارما ...

دقیقا میگن بچه هدف میده اصلا ی حرف چرت. بچه انگار ابزاریه براشون هدف زندگیشونو پیدا کنن