میتونه کار کنه پول دربیاره کنار کسی ک عاشقه و از زندگی لذت ببره مسافرت برع تفریح کنه در واقع بچه دار شدن هیچ لزومی نداره.. حتما مردی پیدا میشه ک مث من فکر کنه و بدونه زندگی با عشق کنار کسی ک دوسش داری هدف ازدواجه نکه سریع ی بچه ام اضافه کنی بدبختیشو گردن بگیری والا
متاسفانه زندگی ما شده مرحله ای،هی میخایم زود تمومش کنیم بریم مرحله بعدازدواج کمیم بچه بیارم و لقیش
مرد ها البته بعضی هاو. مادر عروس و پدر عروس و. خانواده شوهر بله. البته برای همه صدق نمیکنه . ولی مادر من بشخصه اگه ازدواج کنم توقع داره براش نوه بیارم با اینکه به زور ۲ تا بچه رو داره بزرگ میکنه مادر من ک حوصله همونم نداره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کی گفته نشاط زندگیه 😂 پول و سلامتی و عشق نشاط زندگیه عزیزم این حرفا از قدیمیای بیسواد خودخاه ب ارث ...
نه واقعا اشتباه میکنی
من خودم مجردم تو خونه بابام پول و سلامتی و همه چی هست خداروشکر
اما از وقتی خواهرزادم ب جمعمون اضافه شده واقعا میفهمم اینکه میگن بچه نشاط زندگیه ینی چی
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
طرز فکر منم همینه. چرا باید یه بچه رو بیاریم تو این دنیا و بخاطر تنها نبودن خودمون سر پیری اونو عذاب بدیم و بدبخت کنیم. کسی باید بچه بیاره که صلاحیتشو داره