2777
2789
عنوان

من بنظرم دوستان یک ادم حتما ضررورتی نداره ک بچه دار بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 46 پست
متاسفانه زندگی ما شده مرحله ای،هی میخایم زود تمومش کنیم بریم مرحله بعدازدواج کمیم بچه بیارم و لقیش

مرد ها البته بعضی هاو. مادر عروس و پدر عروس و. خانواده شوهر بله. البته برای همه صدق نمیکنه . ولی مادر من بشخصه اگه ازدواج کنم توقع داره براش نوه بیارم با اینکه به زور ۲ تا بچه رو داره بزرگ میکنه مادر من ک حوصله همونم نداره

بعدشم سنت زیاد شه مگ بچه جلوگیری میکنه از افزایش سن

منظورم اینه اون موقه بچه هات میشن عصای دستت

احساس تنهایی نمیکنی

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم مثل شما فکر میکنم با این تفاوت که بجای اینکه بچه ای رو به دنیا بیارم بچه ای رو به زندگی برگردونم(به سرپرستی بگیرم) البته اگر لایق باشم

سلام دخترررررررررررم با تشکر
کی گفته نشاط زندگیه 😂 پول و سلامتی و عشق نشاط زندگیه عزیزم این حرفا از قدیمیای بیسواد خودخاه ب ارث ...

نه واقعا اشتباه میکنی

من خودم مجردم  تو خونه بابام پول و سلامتی و همه چی هست خداروشکر 

اما از وقتی خواهرزادم ب جمع‌مون اضافه شده  واقعا میفهمم اینکه میگن بچه نشاط زندگیه ینی چی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

طرز فکر منم همینه. چرا باید یه بچه رو بیاریم تو این دنیا و بخاطر تنها نبودن خودمون سر پیری اونو عذاب بدیم و بدبخت کنیم. کسی باید بچه بیاره که صلاحیتشو داره

یکی سر پا موند و رسید:)

کی گفته نشاط زندگیه 😂 پول و سلامتی و عشق نشاط زندگیه عزیزم این حرفا از قدیمیای بیسواد خودخاه ب ارث ...

خلقت انسان طوریه که دوست داره یکی رو بزرگ کنه و پرورش بده

هر چقد عاشق باشسی و شلامت باشی و پولدار باشی باز  احساس پوچی میکنی

برای همینه بعضیا بجای داشتن بچه سگ میخرن و بهش میگن بچم

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی

نه واقعا اشتباه میکنیمن خودم مجردم تو خونه بابام پول و سلامتی و همه چی هست خداروشکر اما از وقتی خوا ...

والا من خواهرم ۸ سالشه خودمم ۲۰. خیلیییی سخته. مامانمم ۴۳ سال حدودا. خیلییی حوصله میخواد ک ندارم و ندارن اونا هم

چرا کلمه بچه رو با بدبختی کنار هم میذارین

زن و شوهری که بتونن با هم لحظات قشنگ بسازن با وجود بچه هم میتونن

اون زندگی که میگی بچه میاد و بدبختی اون قبل بچه هم نمیتونستن کنار هم شاد باشن و لذت ببرن