2777
2789

نمیدونم ولی فکر نکنم. 

شوید میشه خشک باشه ولی خب برگ انگور داری 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگ انگور میریزی؟

اره سرش میندازیم. 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خوب شده؟یا به خوبی سبزی تازه نمیشه؟

بله خوب شده بود. من ترخون و شوید میریزم 

چندبار تا حالا تازه نداشتم خشک ریختم 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بله خوب شده بود. من ترخون و شوید میریزم چندبار تا حالا تازه نداشتم خشک ریختم

مزه یکی من زیاد جالب نشده نمی‌دونم از چیه

مرزه شوید جعفری ریختم همه خشک

سیر و فلفل

و نخود

خیارا هم بوته ای

خیارا رو شستم خشک کردم چند تا سوراخ کردم

۱۶ لیوان آب جوشوندم گذاشتم یکم خنک بشه به دمای محیط رسید نمک ۱ لیوان و یک چهارم لیوان سرکه اضافه کردم و ریختم روشون

بعدم دو هفته گذاشتم تو یخچال

یه جا خوندم با این روش بذارید تو یخچال تا برسه

ولی اون قد ک فک میکردم خوب بشه نشده

حتی یکم حس میکنم به تلخی میزنه

مرزه و جعفری شاید باعث طعم تلخی شدن 

سبزی ها چون خشک هستن باید خیلی کمتر بریزی، همه با هم نهایت یه قاشق مرباخوری برای هر شیشه‌ای خیار شور کافیه 

من که فقط شوید و ترخون میزنم همراه سیر و نخود و نمک و سرکه

و اینکه خیارها رو خشک نمیکنم، اب هم از شیر میریزم، حداکثر 2 روز میزارم روی کابینت، وقتی خیارها تغییر رنگ دادن میزارم توی یخچال 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

مرزه و جعفری شاید باعث طعم تلخی شدن سبزی ها چون خشک هستن باید خیلی کمتر بریزی، همه با هم نهایت یه قا ...

چه جالب من فکر کردم چون خشکن احتمالا عطرشون مثل تازه نشه واسه همین خیلییی زیاد ریختم