2777
2789
عنوان

قلب عاشق میشه یا مغز🌱🕊

180 بازدید | 23 پست

سلام 🤍

از اونجایی که خیلی وقته این موضوع مغز

من رو درگیر کرده تصمیم گرفتم این موضوع رو با شما به اشتراک بزارم ببینم نظر شما چیه؟ 

فرض میکنیم یک شخصی عاشقِ یک فردی هست(جنسیت فرقی نداره) و به دلیل بیماری قلبی قلب ناسالمش رو با قلب سالم پیوند میکنه و به روال قبلی زندگی برمیگرده 

سوال من اینکه ایا اون شخص هنوز عاشق معشوقشه یا چون پیوند قلب انجام داده دیگه علاقه ای به اون فرد نداره؟

منظور من این نیست که در معادله عشق قلب دخیل نداره چرا داره ولی نقش اصلی رو مغز ایفا میکنه( مغز فکر میکنه، مغز دلبسته میشه، مغز عاشق میشه، مغز در خودش سناریوئه ازدواج با معشوق بچه دار شدن از معشوق زندگی خوش و خرم با معشوق و میسازه) 

و این دلایل باعث شده من به این نتیجه برسم که مغز عاشق میشه 

و باعث تاسفه که در هستیِ به این بزرگی مسئلهِ به این مهمی هنوز به صورت واضح کشف نشده و تیره و تار به شمار اومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا مغزه که حاطرات رو یاداوری میکنه و تصمیم میگیره که به یکی علاقه مند بشه و درضمن عاشق شدن ترکیب یه تصمیم علاقلانه و ترشح یسزی هورمون هاست

وقتی یکی فراموشی میگیره قلبش سزجاشه ولی دیگه عاشق طرف مقابل نیست و حتی نمیشناستش ولی شاید به مرور بازهم ازش خوشش بیاد یا کنارش حس خوبی بگیره این بخاطر اون هورمون هاست

نه وظیفه ی قلب فقط پمپاژ خون هست ولی بصورت عاطفی و احساسی میگن که قلب عاشق میشه اما در واقع عاشق شدن به دستور مغز انجام میشه و با ترشح هورمون در بدن فرد احساس عاشقی میکنه

سلام دخترررررررررررم با تشکر

اخه یه مسئله دیگ ای هست قلب بدون مغز که کار نمیکنه مغز بهش خاطرات میده قلبم زندگی بدن و خون مغز و بقیه ارگان هارو تامین میکنه اگر مغز عاشق میشه چرا ی وقتایی مثلا تو دخترا پسره بده دست بزن داره بد دهنه اصلا تورم نمیخواد ولی همچنان دخترا عاشقش میمونن و برعکس دختره اصلا دوست نداره همشم شخصیتت خورد می‌کنه ولی تو ارزوته نگات کنه فقط اگر مغز عاشق میشد منطقی نگاه کنی نمیتونست عاشق همچین ادمایی بشه 

مغز عاشق نمیشه

مغز بارها ب من میگه اون آدم پستیه 

اون پَسِت زد

اون دوست نداشت

اون....

اما وقتی یه دیقه خودش یا عکسشو میبینم میفهمم نه

مغز هرچی بگه عشقی تو توی وجودمه(شاید قلب شاید هورمون شایدن یه گوشه دیگه از مغز ک منطقی نداره)بهم اثبات میکنه هرچقدرم بد باشه من هنوز دوسش دارم

به نظرم اگه عشق واقعی باشه مغز عاشق میشه و باعث میشه قلب هم عاشق بشه

موافقم. من هم میگم نه اینکه قلب کلا دخیل نداشته باشه تو این موضوع ولی مغزه که باعث عشق عمیق میشه

در معادله بیولوژی سیستم اروزال و لیمبیک و اندوکراین شما عاشق میشه

قلب معنای استعاری داره وگرنه که همه میدونن یه بافت عضلانیه و هورمون خاصی هم نداره که بخواد توی عشف و عاشقی دخالت کنه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛