2777
2789

دوتا احمق دیوونه از بس همو زدن همه بدنشون زخمه از خونه هم اصن بیرون نمیان اصلا ها یعنی سوپریو ندیدن هنوز

مادرم که معتاد به قرص متادونه  همش چرت میزنه و هذیون میگه بابم هم ی چوپانه که از صبح میره تا شب 

چیکار کنم دعا یا چیزی هست بخونم من خودم متاهلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت چرا متادون میخوره؟ان شالله بختشون وا شه ولی چطور بیرون نمیرن شوهرکنن

میگن لباس نداریم وضع نداریم 

مادرم دیسک کمر شدید داره برای درد قرص تریاک میخوره چون قرص اشتهاشو میسوزونه اشتها اور میخوره شده دویست کیلو بخدا

میگن لباس نداریم وضع نداریم مادرم دیسک کمر شدید داره برای درد قرص تریاک میخوره چون قرص اشتهاشو میسوز ...

خودت چجوری شوهر کردی ب اونام یاد بده

ولی با نشستن تو خونه شوهر نمیاد

شاید شرایط تو با اونا فرق داشته، یاشاید تو از پارتنر شانس آوردی. شاید این قضیه واسه اونا صدق نکنه

پارتنر نداشتم عزیزم منو زوری شوهر دادن اون موقع لاقل مادر داشتم

ی راهکاری هست خیلی ساده س من خودم دوبار ازش برا دوستام نتیجه گرفتم فقط شرطشو رعایت کن شرطشم اینه که بین خودت و خدای خودت باقی بمونه مثل ی راز و ب هیچ کس نگی حتی نزدیک ترین آدم بهت نباید بگی ب هیچکس 

ختم چله ۱۰۰صلوات ب نیت ازدواج و خوشبخت شدن خواهراتون 

روزانه تا مدت ۴۰ روز ؛روزی ۱۰۰ صلوات 

اگه کنار اسم خواهراتون؛اسم منوهم بگی ممنونت میشم اسمم زینب و نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن