2777
2789

من چندتا جا از بدنم یه لکه های سفید البته خیلی کمرنگ که با زور دیده میشه در اومده 

بعد اول که رفتم پیش دکتر روی انگشتم که یه لکه خیییلی کوچیک اندازه نقطه بود رو نشون دادم اونم دید گفت چیزی نیست بعدش که روی صورتم رو نشون دادم زیاد دقت نکرد و گفت چیزی نیست بعد اون یکی سمت صورتم رو نشون دادم نگاه نکرد دیگه 

و گفت از نور افتابه 

الان من باز استرس گرفتم که نکنه این لک پیسی بوده باشه ولی دکتر دقت نکرده باشه چون اول اون لک کمرنگه رو نشون دادم و بعدش صورتم رو نشون دادم دیگه اهمیت نداد ای کاش اول صورتم رو نشون میدادم چون شاید اول اون لک کمرنگه رو دیده فکر کرده من حساسم و بخاطر همون دیگه اهمیت نداده 

بنظرتون برم پیش یه دکتر دیگه یا همین راست گفته؟

من یه مدت مچ دستم درد میکرد کمپرس گرم میذاشتم...بعد چون گاهی زیادی داغ بود،بعد یه مدت اول حس کردم پوست اون قسمت سیاه شده...مثل وقتی که پوست میسوزه...بعدش پوسته موسته شد و پوستم سفید شده بود..البته نه مثل سفید شدن پیسی...بعد رفتم دکتر میگم قضیه رو ...اتقدر منو ترسوند که شاید پیسی باشه و فلان....بهم دو تا پماد داد..زدم خوب شدم....

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت مچ دستم درد میکرد کمپرس گرم میذاشتم...بعد چون گاهی زیادی داغ بود،بعد یه مدت اول حس کردم پو ...

منم از همین نگرانم آخه دکتر هیچی نداد حتی یه کرم ساده بخاطر همون میگم شاید دکترش خوب نبوده و یا دقت نکرده

اره سفید بود. گرد بود و ما واقعا فکرکردیم پیسیه

برای من زیاد واضح نیست و خودم دقت کنم میتونم ببینم 

نمی‌دونم حالا دکتره درست تشخیص داده یا نه برم پیش یکی دیگه

برای من زیاد واضح نیست و خودم دقت کنم میتونم ببینم نمی‌دونم حالا دکتره درست تشخیص داده یا نه برم پیش ...

اگه میخوای برای دل خودت برو.انشاالله چیزی نیست

دردم از یار است و درمان نیز هم
منم از همین نگرانم آخه دکتر هیچی نداد حتی یه کرم ساده بخاطر همون میگم شاید دکترش خوب نبوده و یا دقت ...

یه دکتر دیگه برو و اگه اونم گفت چیزی نیست دیگه اهمیت نده....

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

بنظرت پیش عمومی برم میتونه تشخیص بده ؟

این دکتری که من رفتم عمومی بود ..منتها گرایشش پوست و مو بود و خیلی وقته میشناسیمش..به خاطر همین اعتماد کردم بهش