2777
2789
عنوان

اگه صبحانه حرم امام رضا رو بگیریم

122 بازدید | 13 پست

دیگه نمیتونیم برای نهار یا شام ثبت نام کنیم؟ 

من برای مامانم صبحانه گرفتم میخواستم بدونم دیگه نمیشه نهار یا شام رو پیش ثبت نام کرد؟ 

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

از تو نرم افزار رضوان صبحانه گرفتی؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالش ما ۵روز اونجا بودیم اسممون در نیومد

برای صبحانه قرعه کشی نیاز نیست

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

نه فک کنم صبحانه جداستیعنی میتونی جدا برای نهار شام ثبت نام کنی

مرسی

فکر میکنم بشه چون صبحانه خارج از کد ملی هستش و بیشتر ب کسایی تعلق میگیره ک ناهار و شام رزرو نداشتن 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
فکر میکنم بشه چون صبحانه خارج از کد ملی هستش و بیشتر ب کسایی تعلق میگیره ک ناهار و شام رزرو نداشتن

من برای صبحانه کد ملی هاشونو زدم

من هر وقت میرم تو نرافزار رضوان میزنه تاریخی برای انتخاب وجو ندارد. چه ساعتی باید بریم تو نرم افزار؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
نوش جونت التماس دعا ما هقته پیش بودیم هر روز ثبت نام کردم هر روز چک کردم ولی لایق نبودم همون که گذا ...

منم تاحالا قسمتم نشده... برای مادرم گرفتم

من هر وقت میرم تو نرافزار رضوان میزنه تاریخی برای انتخاب وجو ندارد. چه ساعتی باید بریم تو نرم افزار؟

ااون علامت تقویم بالا رو هی باید بزنی، شاید من یه ربع همینجور زدم تا اومد