2777
2789
عنوان

😱 جنازه

148 بازدید | 13 پست

وای بچه ها دارم میمیرم از تررررس ما طبقه پنجم هستیم حالا ساختمون روبه رویی ما مادرشون فوت شده صدای لا اله الا الله شنیدم از پنجره نگاه کردم تنم یخ کرد قلبم منجمد شد میت  از بالا کامل دیدم دیدم کفن پوش رو دست مردم بود  تف تو زندگی تف

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد تلخ

حالامن از کله صبح ماتم گرفته بودم که چقدر بدشانسم الان با خودم گفتم که چی ته ته زندگی همینه 😔

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل 

حالامن از کله صبح ماتم گرفته بودم که چقدر بدشانسم الان با خودم گفتم که چی ته ته زندگی همینه 😔

خیلی سخته تصورش گ یروز پدر مادر.. کاش ادم خودش زودتز بمیره اینروزارو نبینه

شوهرمن دید از اون ادم عصبی همیشگی تبدیل شده یود ب ی ادم صعیف مهربون چون خودش باباشو خاک کرده بود! 

وا تو خونه کفن کردن؟؟؟؟؟؟دیگه ی چیزی بگو بشهبعدم بکنن روش پتو میکشن

نه عزیزم دیروز فوت شده بود الان کفن پیچ واسه خدا حافظی آوردن پتو روش نبود کفن پیچ روی دوش مردم

وا تو خونه کفن کردن؟؟؟؟؟؟دیگه ی چیزی بگو بشهبعدم بکنن روش پتو میکشن

خیلی ها میبرن غسالخانه‌ دوباره برمیگردونن‌ خانه و از خانه خداحافظی میکنن 

فقط 44 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

خدا رحمتشون كنه

اره انشاالله که خدا همه اموات ببخش  ولی واقعا از این زاویه ندیده بودم حالا تو خونه تنهام قلبم مث سنگ سفت شده تو سینم حالم بده

خیلی سخته تصورش گ یروز پدر مادر.. کاش ادم خودش زودتز بمیره اینروزارو نبینهشوهرمن دید از اون ادم عصبی ...

الهی...  چقدر سخت خدا به شوهرت صبر بده واقعا .خیلی سخته بچه های این مرحومه خودشونو تو کوچه تیکه پاره کردن 😔

خیلی ها میبرن غسالخانه‌ دوباره برمیگردونن‌ خانه و از خانه خداحافظی میکنن

درسته ، دیروز فوت شده بود .

نه عزيزم اين هم جزى از زندگيه متاسفانه خيلى تلخ اما هست

وقتی میبینم چقدر خودمون عذاب می‌دیم واسه زندگی حالم به هم میریزه  حالا اون دست خالی رفت بایه لباس ساده سفید

وقتی میبینم چقدر خودمون عذاب می‌دیم واسه زندگی حالم به هم میریزه حالا اون دست خالی رفت بایه لباس سا ...

زندگى همينه

من هم از جنازه ميترسيدم تا ٦ ماه پيش كه پسرخاله ٢٥ سالمو از دست دادم هم بازى بچگيام رفتم هم سردخونه و غسالخونه بدون ترس چون اونى كه اونجا بود عزيزم بود 

انشالله هيچكس تجربش نكنه

زندگى همينهمن هم از جنازه ميترسيدم تا ٦ ماه پيش كه پسرخاله ٢٥ سالمو از دست دادم هم بازى بچگيام رفتم ...

خدا رحمتش کنه ، متاسفم