2777
2789
عنوان

آرایشگر نحس و سنگینی دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن عزیزمی اصلاحه ب افراد خرافاتی میگنبببخش ناراحتت کردم جیگر

نه بابا ناراحت نشدم عقیده است دیگه دوست مون نداری🌷

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آهن پایین، سودای بالای بدن، کم کاری ترویید و هزار تا چیز مختلف ممکنه باعث ریزش مو بشه. یکم موهاتونو جای دیگه کوتاه کنید و استرس هم نداشته باشید. ان شاالله زودی وضعیت موهاتون خوب بشه.

خدایا شکرت.
دهات ما کسی موهای شمارو چشم نمیزنه

منم مثه شما به این چیزا اصلن فکر هم نمیکردم که اومد سرم باورم شد شما هم مواظب باش نیاد سرت کاسه چه کنم چه کنم به دست بگیری 

منم مثه شما به این چیزا اصلن فکر هم نمیکردم که اومد سرم باورم شد شما هم مواظب باش نیاد سرت کاسه چه ک ...

ارثی نیست؟یا عصبی؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دارم بابابعد حالا من چ ادم مهمیم ک دوس داشتنم مهم باشه خخخ

اگه همدیگه رو دوست نداشته باشیم خودمون اذیت میشیم 

همه آدما مهمن

من شمارو نمیشناسم عزیزممنظورم از دهاتی افکار اینجوریه وگرنه الان دهات وجود نداره دیگه شهر شدن

طبیعیه هیچکدوم هم رو نمیشناسیم