2777
2789
عنوان

آرایشگر نحس و سنگینی دستش

505 بازدید | 35 پست

سلام من یکسال پیش بدون اینکه ریزش مو داشته باشم رفتم (که ای کاش پام میشکست نمیرفتم ) آرایشگاه رنگ پایین موهامو که بلند شده بود رو گفتم بزنه زد و از اونموقع چنان ریزشی گرفتم یکساله کارم شده دکتر رفتن که میگن هیچ مشکلی نداری همه آزمایشا دادم و هیچ دردی نداشتم انقد دارو و ویتامین و زینک استفاده کردم معدم داغون شده هزار تا شامپو استفاده کردم ماسک های خونگی حنا ، رزماری ، نخود آسیاب شده با تخم مرغ محلی  و....... هر چی بگی استفاده کردم خوب نمیشم نمیدونم این آرایشگر چیکار کرد با موهام اینجور دسته دسته موهام میریزه  الهی دستش بشکنه نابود کرد موهامو چیکار کنم دارم دق میکنم😭😭😭

وا چه ربطی داره سنگینی دست چه خرافاتیه دیگه 

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کدوم دهات زندگی میکنی

کلا با ما دهاتی ها مشکل داری😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اصلا کلا تو این سال ها اکثرا چه مرد چه زن دارن کم مو و کچل میشن نمیدونم واقعا دلیلش چیه

اگه بدونی چه بلایی سر محصول کشاورزی میاد کاملا متوجه میشی

یه بار از کنار گندمزار که سم میزدن رد شدم سه روز مریض شدم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ