2777
2789

همسرم اخلاقی داره چیزای حتی پیش پا افتاده رو شوخرم میخواد بهم بگه میگه به مادرت نگیا. در حالیکه خودش همه چی ب خانوادش میگفت الانم که دوساله جونش به عن داداشش بسته ست همه چی به اون میگه. دفعه قبل دعوامون شد سر چادر سر نکردن توی عروسی منو کتک زد تو سرم و زیر چشم کبود کرد منم تو خونه نشستمو یک ماه نیم قهر کردم حرف نزدم و... رفته بر داداشش تعریف کرده

حالا امروز صبح توی ماشین بهم میگه در مورد فلانی چیزی میگم ب مادرت نگیا. گفتم مگه من مثل توام که همه چی برم به بقیه بگم تو نباید به داداشت در مورد دعوامون چیزی میگفتی میگه از دستت ناراحت بودم گفتم من بیشتر ازت ناراحت بودم ولی به هیشکی چیزی نگفتم میگه اتفاقا باید میرفتی میگفتی شاید وضع زندگیمون بهتر میشد . گفتم نیازی نبود ب خانوادم بگم میگه پس چی زنگ میزدی به مادر من میگفتی گفتم نخیر بحاطر کبودی چشمم و سرم باید میرفتم پزشکی قانونی گفت خوب میرفتی داری منو میترسونی چرا نرفتی. بعدم که از ماشین پیاده شدم اومدم سرکار.

نمیدونم با این ادم نفهم چجوری حرف بزنم و کنار بیام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یادمه شما رو.. چقد حرص خوردم سر اون کتک خوردن شما چقد فحش دادم به شوهرت.. خیلی آدم بی منطق و بیشع ...

بنطرتون چجور رفتار کنم. همشم میگه تو محبت نمیکنی چحوری به چنین ادمی که این بلاها سرم میاره محبت کنم

من یادمه شما رو.. چقد حرص خوردم سر اون کتک خوردن شما چقد فحش دادم به شوهرت.. خیلی آدم بی منطق و بیشع ...

صبحم میگه میرفتی میگفتی به خانوادت گفتم نه چرا ب اونا بگم باید پزشکی قانونی میرفتم گفت منو گیترسونی چرا نرفتی.

اصلا نمیخوام کش بدم بحثا رو ولی خودش باعث میشه

با لجبازی چیزی حل نمیشه بشین با اروم حرف زدن متقاعدش کن سعی کن دلشو به دست بیاری

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

با لجبازی چیزی حل نمیشه بشین با اروم حرف زدن متقاعدش کن سعی کن دلشو به دست بیاری

من لجبازی نمیکنم بخدا حرف دلمو میزنم. اونم میگه لجبازی میکنی. اون سه ساله خونه خانواده من نمیره خونه خواهرام و برادرام نمیره اگه لجباز بودم منم خونه خانوادش نمیرفتم ولی میرفتم. اگه لجباز بودم وقتی قهر کرد با مادرش تلاشمو نمیکروم اشتی کنه.

شاید فقط سیاست ندارم و زبون بازی بلد نیستم

اره دقیقا خواستم همینو بگم، سیاست نداری نمیدونی چطور رفتار کنی اما سعی کن با محبت و حرفای قشنگ دلشو به دست بیاری اون ببینه تو تغییر کردی خودشم تغییر میکنه

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

واقعا درسته انگار اصلا همو نمیفهمیم.من ۴۰ ایشون ۴۳۲۰ ساله ازدواج کردیم

حدس میزدم سنتون بالا باشه اما نابالغ 

عزیزم بعد بیست سال خودتو خسته نکن فقط تمرکزت رو بزار رو خودت به عنوان دخترت این حرفم رو عملی کن ببین چجوری برات بی اهمیت میشه کاراش حرفاش

نمیتونی تغییرش بدی خودتو خسته نکن فقط و فقط الویت اصلی زندگیت خودت باش اینجوری کمتر اذیت میشی