2777
2789
عنوان

حق با ماست یا صاحب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 55 پست
هیجوره ب دلم نیست شوهرم رفت تخت چنتا وسیله دیگع گرفت گذاشت اونجا چه روز دیگه عروسیمع خیلی گشتیم تاهم ...

خب پس دلت را بد نکن ...چشم بهم میزنی یکسال میگذره ....بعدم عادت میکنی تو اون خونه ....اوایل کمبود هاش ب چشمت میاد ...انشاالله سال ب سال خونه های بهتر نصیبتون بشه و خیلی زود صاحبخونه بشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیجوره ب دلم نیست شوهرم رفت تخت چنتا وسیله دیگع گرفت گذاشت اونجا چه روز دیگه عروسیمع خیلی گشتیم تاهم ...

واااااا

به شوهرت بگو قراره من غذا بپزم،  اون وقت کجا انجام بدم؟ مثل قدیم چراغ بذارم وسط خونه و غذا بپزم؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب پس دلت را بد نکن ...چشم بهم میزنی یکسال میگذره ....بعدم عادت میکنی تو اون خونه ....اوایل کمبود ها ...

فداتشم عزیزم مرصی آشپز خونه ی جای حساسه واقعا تمیز نباشه آرامشم نداری

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

یعنی اجاق گاز صفحه ای نداره، جای اجاق گاز مبله هم نداره؟ مگه میشه؟ صاحبخونه و کابینت کار عقل نداشتن ...

چی بگم عکسشو گذاشتم میاد ببین

واااااابه شوهرت بگو قراره من غذا بپزم، اون وقت کجا انجام بدم؟ مثل قدیم چراغ بذارم وسط خونه و غذا بپ ...

والا اون باشه میگه اشکال ندارع برا ی ساله زود تموم میشه 

فداتشم عزیزم مرصی آشپز خونه ی جای حساسه واقعا تمیز نباشه آرامشم نداری

میدونم عزیزم ولی ی اینبار را بخاطر دل همسرت چیزی نگو ....دیگه قسمت بوده شما اونجا ساکن بشید ....انشاالله ازسال های بعد سر صبر میگردین و خونه پیدا میکنید که باب دل هردوتون باشه

خب دختر خوب زیر هود و. کنار سینک که جاهستش،  نیست؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

میدونم عزیزم ولی ی اینبار را بخاطر دل همسرت چیزی نگو ....دیگه قسمت بوده شما اونجا ساکن بشید ....انشا ...

عکسش. اومد یه لحظه ببین 

آخه  نمیتونم هم دوتا گاز جهاز ببرم هم یخچال 

گازو از اول ب مامانم گفتم نمی‌خوام رفت صحفه ای گرفت

برا گاز کمدیه ن صحفه ای ک

خب مگه کمدی نداری؟ کمدی ببر. 

برا گاز کمدیه ن صحفه ای ک

مستاجری همینه دیگه. ممکنه یه سری جاهاش مطابق وسایل ما نباشه. الان حق با صاحبخونه ست.

ما هم یخچالمون دوقلوعه، ولی اشپزخونه جای یخچال ساید داره. ناچار شدیم فریزر رو بذاریم تو اتاق.