2777
2789
عنوان

حق با ماست یا صاحب خونه

384 بازدید | 55 پست

سلام خانما من قرار این چند روز عروسی کنم بعد خونه رهن کردیم  خونه اجاق گاز ندارع چون معمولا دارن خودشون بعدش جای اجاق صحفه ای هم نداره گاز منم صحفه ایه حالا دوتا دارم ی کمدی ی صحفه ای دیروز با شوهرم گفتم به صاحب خونه بگه برا کابینت جای کار میبینم در آورد که کار کمدی رو می‌بریم منم از روز اول بهش گفتم اینو دادم مامانم خوشم از اینا نمیاد چون بارم بهش گفتم پشت گوش انداخت چون می‌خوام دوتا یخچال ببرم گازو نمی‌خوام در کل خوشم ازشون نمیاد 

صاحب خونه هم گفته ب من ربطی نداره خودتون کابینت بگیرید چنین چیزی هست؟حق با اونه ما باید بگیریم؟یا وظیفه خودشه 

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صاحبخونه دیگه کابینت بندی کرده. این مشکل شماست و. خودتون باید کاری براش انجام بدین. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حق با اونه ....شما اگه نمیخواستی میتونستی اون خونه را نگیری ....همیشه یادتون باشه اون نمیتونه هرسال بخاطر ی مستاجر یه جای خونش را دستکاری کنه ، این شمایی ک باید از اول فکر همه جارو بکنی

نه به صاحب خونه ربطی نداره ندیدم خونه گاز داشته باشه

بعضی جاها دارن و ماام اجاره نشین هستیم،  داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کابینت جای گازشو ندارع

🫤🥴

خب جوری قابل تغییر نیست که اسیب نزنید؟ 

حق با اونه ....شما اگه نمیخواستی میتونستی اون خونه را نگیری ....همیشه یادتون باشه اون نمیتونه هرسال ...

میدونی همه کابینتاش هست بجز جای اجاق 

اگه شما خونه رو با اون شرایطی که دیدید رهن کردید ، حق با صاحب خونه هستش تغییری بود باید خودتون انجام بدید برای رفاه حال خودتون . 

در غیر این صورت حق باشما میشه و اون باید رفع کنه مشکل خونه اش رو در مورد اجاق گاز و کابینت

اگه شما خونه رو با اون شرایطی که دیدید رهن کردید ، حق با صاحب خونه هستش تغییری بود باید خودتون انجام ...

چی بگم والا عکس کابینتاشو میزارم ببینید