2777
2789
عنوان

توی دعوا شوهرمو سه هیچ زدم

868 بازدید | 56 پست

فکر نمیکردم انقدر موضوع ادامه دار باشه

میشه گفت نتیجه ی دوتا تاپیک قبلیمه 

خلاصشو بگم که من همیشه ادم قانع و کم خرجی بودم دانشجو معلمم هستم و حقوقمم میدادم به شوهرم 

۲ شهریور تولدم شوهرم تلفنی تبریک گفت و هیچ کادو و کیکی برام نخرید 

منم بهم برخورد و با یه دعوا قرار شد حقوقمو جدا کنم 

شوهرم یه روز سر سنگین بود ولی من خیلی عادی حتی بهتر از قبل رفتار کردم و اونم اوکی شد 

فکر‌کرده بود که مثلا من یادم رفته و دعوامون الکی‌ بوده و قرار نیست حقوقمو جدا کنم  

قضیه برای امشبه 

داشتم عادی حرف میزدم حرف یه قامیلامون بود که خیلی ولخرج بوده و الان به مشکل خورده منم گفتم اره همه که مثل من نیستن سالی یبار مانتو بخرن و خرج نکنن اما دیگه تموم شد از این به بعد قراره اورت خرج کنم هیچی لباس ندارمو باید ۳ تا حقوقمو فقط بذارم لباس بخرم 

شوهرم یه لحظه یادش افتاد انگار که حقوقمو قراره جدا کنم

بعد گفت که حقوقتو جدا کنی دیگه خیلی چیزام حذف میشه 

گفتم ینی چی مثلا؟ متوجه نمیشم

گفت حالا بعدا میبینی 

گفتم خب بگو دیگه لابد میخوای بگی دیگه پول دکترتو نمیدم و چیزی برات نمیخرم و اینا؟؟

گفت اره دیگه منم پول خرج خودم میکنم چیزی نمیمونه دیگه

گفتم نه عزیزم حقوق من مال خودمه تو فکر کن که من اصن حقوق ندارم هم برام لباس و اینا میخری هم پول دکتر و هرچی که خواستمو بهم میدی مناسبتهام بهترین کادو رو برام میخری

وسط این حرفا یهو الکی گفت من برم بخوابم رفت تو اتاق خواب و در رو نیمه بست 

گفتم داشتم حرف میزدما 

دیگه هیچی نگفت 

منم رفتم در رو محکم بستم و گفتم حالا کامل ببند 

بعددیدم به نتیجه ای نرسیدیم 

قرار بود شوهرم بره نوار بهداشتی بخره 

پنج دقیقه بعد گفتم ببین نوار بهداشتیم یه دونه دیگش مونده فردام میخوام برم دانشگاه اماااا خودم الان میرم بیرون میخرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش گذشته بهش بد عادت شده وظیفشه خرج شمارو بده بگو مثلا چی؟؟ از حقوق خودم میخام بگیرم در خالی ک وظیفه شما بوده و تا خالا برام خرجی نکردی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

کامل داره ازت سو استفاده میکنه و کیفشو میبره

اون پیشرفت میکنه تو پسرفت

تو کار خونه انجام میدی کاراشو میکنی پولم بهش میدی

اونم راحت و اسوده انگار توی بهشته

مجرد میموندی بهتر بود و پیشرفت میکردی 

برو زندگی زنایی که مثل تو بودنو ببین

اخرو عاقبتشون چی شد!

امان از زن بی سیاست 😐 شما باید همون اول می گفتی هزینه زندگی با شما حقوق منم پس انداز طلا میخریم که بعدا ماشینت و عوض کنی خونه بهتر بخری اینجوری هم مرد و بزرگ میکردی و بهش امیدواری میدادی هم پس اندازت مال خودت بود 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

گفتم ینی چی مثلا؟ متوجه نمیشمگفت حالا بعدا میبینی گفتم خب بگو دیگه لابد میخوای بگی دیگه پول دکترتو ن ...

اسی تند تند بذار

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40