2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 135634 بازدید | 697 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودمم مطمعنم میخاد خودم ول کنم برم که مهریه نده

دلم به حال بچه اتون میسوزه

دختر نه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نههه گناه داره بچه ی کوچیک داره بجاش بگو انشالله عاقل بشه بیاد سرزندگیش بچسبه به زن و بچش .هیچوقت کس ...

خانم دارم شوخی میکنم.چقدر شلوغش میکنی.

زن و بچه کوچیک و از دیشب ول کرده رفته...

شاید کشتنش .گوشبش دست قاتله روشنه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بله باید حل کنه . اما اینجوری که شما توی دو تا پست نوشتی همشو انداختی گردن ایشون که چرا میخواد جدا ش ...

دیدگاه مون تفاوت داره

ترجیح میدم جوابتون رو ندم

خدانگهدارتون 

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

دلیل اینکه نمیومد دنبال شما جی بود؟.دلیل اینکه جواب پیام تونو نمیده چیه؟دلیل اینکه میگه جدا بشیم؟؟؟؟ ...

خودش میگف تو خونه ارامش نداشتم ونیاز های من تو خونه بر طرف نمیشدهو از این مدل حرفا ولی از وقتی اومدم سعی کردم جبران کنم که اینطوری میکنه باهام

خودش میگف تو خونه ارامش نداشتم ونیاز های من تو خونه بر طرف نمیشدهو از این مدل حرفا ولی از وقتی اومدم ...

پس حدسم درست بود

الهی قربونت برم اگه موقعیت اش رو داری

خودت با یک روانشناس حتما صحبت کن

بهت راهکار میده

با حرف چند تا خاله زنک که اینجا هستند . و خودشون

کوله باری از مشکلات رو دارند.

و 

مدام میگند طلاق بگیر. زندگی ات رو نابود نکن

کار خوبی میکنی که در صدد جبران هستی

زمان میبره.....

امیدوارم مشکل ات حل بشه

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

مثل اینکه خیلی بیشعور تشریف داریازون دست آدمهایی که طرف بهت احترام میزارههار میشیبی منطق امثال تو هس ...

اره قبلی رو هم قرار بود جواب ندی. من به خودت توهینی نکردم .بنظرم حرفت منطقی نبود. ولی تو به خودم توهین کردی . الانم مشخص شد کی بی شعور و هار و احمق و نفهمه . برو بابا . گوه تو دهن خودت بی شخصیت . همش یکجا خودتی 😊