2777
2789
عنوان

دارم یخ میزنم🥶🥶🥶

362 بازدید | 24 پست

نه به این موقع ها که به معنای واقعی میلرزم از سرما🥶 دوتا پتو میندازم و در بالکن رو میبندم نه به ساعتای ۱۱ تا ۶ بعدظهر هوا ۴۲ درجه س از گرما خفه میشیم🫤🫤🥵🥵

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد جالبه این موقع ها برق نمیره توی اوج ظهر و گرما میبرن برق رو🥴😐😏

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

اره دقیقا خاک تو سرشون کاش برقا رو شب ها موقع خواب میبردن😂 از ۱ شب تا ۵ صبح 

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

این موقع ها آبو قطع میکنن کسی زیاد متوجه نشه و اینطوری هم اگه خواب باشی پمپ کولر میسوزه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
کجا زندگی میکنی؟من دیوونه شدم از گرما،همیشه گرمه

کرمانشاه 

میگم ک واسه ماهم فقط اخر شبا تا ۷صبح خیلی سرده بعدش جهنم میشه

اره دقیقا خاک تو سرشون کاش برقا رو شب ها موقع خواب میبردن😂 از ۱ شب تا ۵ صبح

دقیقا ... اینا فقط مرگشون اینه مردم رو اذیت کنن 😏😑

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

دقیقا ... اینا فقط مرگشون اینه مردم رو اذیت کنن 😏😑

واسه ما روزی ۴ساعت میره گاهیم چند بار ۵ دقیقه ای میره و میاد ک مطمئن بشن وسایلمون سوخته😂😑😐👺

خب اوج گرما مصرف بیشتر میشه، با کمبود مواجه میشن، برق رو قطع میکنن

عزیزم پس چرا روزی چندبار قطع میکنن ؟ پس چرا یه بار توی اوج ظهر قطع میکنن یه بار اول شب یا وسط شب ؟ مثلاً به جای وسط شب نمی تونن آخرشب قطع کنن ؟

کرمانشاه میگم ک واسه ماهم فقط اخر شبا تا ۷صبح خیلی سرده بعدش جهنم میشه

واسه ما همون تایمم گرمه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

واسه ما روزی ۴ساعت میره گاهیم چند بار ۵ دقیقه ای میره و میاد ک مطمئن بشن وسایلمون سوخته😂😑😐👺

وای آره 😐🥴😂

وای آره 😐🥴😂

لامپامون همش سوخته دیروز بردم تعمیر یکیش درست شد بقیش گفت بخاطره نوسان برق سوخته خیر نبینن 😥 زبونم لال اگر وسیله بزرگ بسوزه صدسال دیگه نمیتونیم بخریم همین لامپم دیگه نمیتونیم بخریم یه دونه فقط تو اتاق داره اشپزخونه و بالکن و اتاق سوخته😤😥😐