2777
2789

ببرش دکتر حتما یه مشکلی داره 

بچه که بی دلیل گریه نمیکنه 

خودتم برو مشاور رو اعصاب و روانت کار کن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزیش هست حتما گناه داره ببرش دکتر

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

اون مگه زبون حالیشه بزنیش؟یا زبون داره که بگه چشه؟قطعا خیلی درد داره که طفلی داره گریه میکنه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

عزیز اگر شیر می خوره راحت و موقع شیر خوردن گریه نمی کنه پس گلو درد نیست 

انگشت بذار اطراف گوشش فشار بده اگر بدتر شد گوش درد هست اگر نه یه کاری میگم انجام بده 

یکم وازلین بردار روی شونه هاش و از سر شونه تا قسمت بالای کمرش و قسمت داخلی که بالای قفسه سینه میشه رو چرب کن 

بعد قنداق کن طوری که دستش نمونه تکون بده راحت می خوابه ممکنه به خاطر بغل کردن دستانش و شونه اش درد بکنه اینطوری آروم میشه 

بلدی قنداق کنی یا برات توضیح بدم؟

سلام مامان عزیز 🌸

احساس خشم و خستگی شدید نسبت به نوزاد در روزهای اول بعد از زایمان خیلی شایع و طبیعی است. این اتفاق برای بسیاری از مادران رخ می‌دهد و هیچ نشانه‌ای از مادر بد بودن  نیست.

• خستگی شدید و کم‌خوابی: نوزادان تازه‌متولد شب و روز را نمی‌شناسند.
  • تغییرات هورمونی پس از زایمان: سطح استروژن و پروژسترون پایین می‌آید و ممکن است کنترل احساسات سخت شود.
  • احساس تنهایی یا فشار زیاد مراقبت: وقتی همه چیز روی دوش توست، احساس استرس و ناتوانی طبیعی است.
  1. یک نفر مورد اعتماد را برای کمک بخواه، حتی چند دقیقه هم کافی است.
  2. نفس عمیق و کوتاه کردن فاصله تنفس: چند نفس عمیق و شمرده کمک می‌کند تا استرس کم شود.
  3. اگر احساس می‌کنی ممکن است نوزاد را آسیب بزنی، همیشه او را در مکانی امن بگذار و از کسی کمک بخواه.
  • در صورت تداوم احساس خشم شدید یا افکار آسیب زدن به خود یا نوزاد، فوراً با پزشک اطفال یا روانشناس مادر مشورت کن.
  1. گرسنگی
    • شایع‌ترین علت در نوزادان کمتر از ۱ ماه.
    • حتی اگر ساعت قبل شیر خورده باشد، معده کوچک است و سریع خالی می‌شود.
  2. نیاز به تعویض پوشک
    • رطوبت یا مدفوع باعث سوزش و ناراحتی می‌شود.
  3. خستگی یا خواب ناکافی
    • نوزادان تازه‌متولد هنوز الگوی خواب منظم ندارند.
  4. درد یا ناراحتی جسمی
    • کولیک، نفخ، گاز معده، یا مشکلات معده و روده.
    • برخی نوزادان حساسیت به لاکتوز یا پروتئین شیر مادر دارند (کم شایع‌تر).
  5. حس سرما یا گرما
    • دمای نامناسب اتاق یا لباس نوزاد باعث ناراحتی می‌شود.
  6. نیاز به تماس و آرامش
    • نوزادان تازه‌متولد برای امنیت و آرامش به آغوش و تماس فیزیکی نیاز دارند.
  7. ترس یا تحریک زیاد محیط
    • نور شدید، صدا یا حرکت زیاد می‌تواند نوزاد را مضطرب کند.

برای نکات بیشتر کانال یوتیوب من و دنبال کنید  لطفا 

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1