2777
2789

سلام من یه پسری ام که یه سال از سربازی اومدم حسابدارم 26 سالمه حقوقمم 20 تومنه تازه شروع کردم و دارم مهارت هامو زیاد میکنم و روبه رشدم. یه شغل دومم راه انداختم زبان انگلیسی تدریس میکنم . دارم همه پولامم جمع میکنم تا قبل عید ماشینم بخرم.حداقل یه پراید یا تیبا. دوست دارم مستقل شم ولی خانواده هیچ کاری نمیکنن برام . میگن حالا صبر کن خونه ماشین اکی کنی . اخه با این حقوقا و تورم خونه ماشین بخدا ارزو شده. ماشین شاید بتونم ولی خونه نمیشه .  مگه همه اول زندگی خونه میخرن ؟ مگه همه اول زندگی حقوق 50 میلیون در میارن؟ الان طرف با 20 سابقه کار 30 هم نمیگیره.هیچ کاری هم نمیکنن و عملا دارن با زندگیم بازی میکنن! عملا دارن منو سرکار میذارن و درک نمیکنن من یه جوونم نیاز دارم. بخدا برای من کاری نداره دختر بازی و خانم بازی کنم. ولی یه ادمی ام که دوست ندارم همنیجوری دست به کسی بزنم .حق من اینه؟ حداقل بیان بگن برنامت چیه ؟ کسیو دوست داری فلان. من خیلی دل سرد شدم . حداقل بیان بگن دختری زیر نظر داری پسرم.همه رفیق هام نصف من   حقوق میگیرن حداقل نامزد کردن . یا از طرف خانواده حمایت شدن و در استانه ازدواجن . حداقل شب یکیو دارن 10 دقیقه تلفنی حرف بزنن باهاش. من آدم سالمی بودم ولی ای کاش نبودم . منم ادمم نیاز دارم بخدا هیچ کاری نداره برای من پسر برم خیابون این همه ریخته ولی دلم میخواد خانم داشته باشم .من ادمم برای خودم و بدنم ارزش قائلم .خوشم از روابط ناسالم نمیاد که فقط برای ی مدت کوتاه باشه تهشم شکست عشقی و... میخوام سالم زندگیمو بسازم. چییکار کنم؟ کیو پیدا کنم؟  اگه هم پیدا کردم وقتی خانواده کمکم نکنن خودم تنهایی خیلی سختمه .  تنهایی عروسی بگیرم ؟ تنهایی خونه بگیرم ؟ بخدا سخته اصن باید چیکار کنم؟ چرا مادرم نمیاد بگه پسرم بیا ازدواج کن؟ چرا همه چی برا من برعکسه میگن پول نداریم ازدواج نکن تا نوبت ما شد همه چی خراب شد؟ که  من سرکار میرم ادم با عرضه ای ام.. دارم 2 جا کار میکنم حتی تو فکر اینم ماشین بخرم اسنپ کار کنم میشه 3 تا شاغل! پسر های همسن من همه ولگردن کار هم نمیکنن.. بخدا دیونه شدم دیگه بلاتکلیفی خیلی بده. 26 سالمه نمیخوام برسم به 30 بعدشم 40 دیگه اون موقع حس و انرژی الان ندارم....  من دوست ندارم 40 سالگی ازدواج کنم بخدا هرچیزی سنی داره درسته اون موقع وضع مالیم خوبه ولی الان ذوق و شوقش دارم .بخدا دیونه شدم از فکر و خیال بابا منم ادمم نیاز دارم. ازدواج تو سن بالا شاید خوب باشه ولی دیگه شوقی نداری اون سن...  الان یه سریا میگن شوهر ما ماهی صد در میاره... یا 40 سالگی ازدواج کن پول داری فلان... . الان منی که تازه شروع کردم حقوقم همینه . بعدشم باید زندگی بسازیم . اون دختر هم عاقله خودش ممکن کار کنه .بخدا دیونه شدم یه جوون سالمم که زندگی می‌خوام .حق ما این نیست !!! حق ما این نبود .  چیکار کنم دیگه . همش فکرم درگیر .  . چرا من یه خانواده ندارم پشتم باشه؟؟؟؟  حال روحی خوبی ندارم و همش حسرت میخورم. پدر مادر ها اصلا نیاز بچه هاشونو نمی‌فهمن چون تو سن کم ازدواج کردن . 

مگ ما چه گناهی کردیم . نه حکومت پشت جوان هاست نه پدر مادرا. خب یه سیانور بدین راحت شیم دیگه ...

دیگه بریدم.... شاید قسمت ما هم همینه... کاش جور دیگه ای رقم میخورد زندگی و جوونی ما. زندگی کردن فقط تو خیالات ؟ این که اسمش دیگه زندگی نیست... ببخشید طولانی شد .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام برادر

اول اینکه بگم پسرایی مثل تو کم‌پیدا میشن و آفرین بهت

دوم ببین بع عنوان خواهر بزرگتر میگم دنبال آدم زندگیت بگرد من وقتی ازدواج کردم با همسرم همسرم ماشین نداشت خونه نداشت هر دومون دو شیفت کار میکردیم کلی وام میگرفتیم و الان هم خونه داریم و هم ماشین و ما با هم ساختیمش دوستش داشتم براش صبر کردم از خستگی شبا با پادرد میخوابیدیمااا ولی شد دنبال یه یاری بگرد که باهم بسازینش

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

مقصر مامانت نیستااااا توهم نیستی ،اما متاسفانه آدمی تو شرایط شما که نود درصد مردم و شامل میشه باید صبوری کنه ،میدونی که با با عرضه بودنت زن نمیدن ،به پس انداز و خونه و ماشینت ،حتی کاری به شخصیت مستقلت ندارن ،طرف اصلا واسش مهم نیست از کجا اومده فقط نمیخواد اول زندگی تجربه بی پولی داشته باشه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
سلام برادراول اینکه بگم پسرایی مثل تو کم‌پیدا میشن و آفرین بهتدوم ببین بع عنوان خواهر بزرگتر میگم دن ...

نسل هشتادیا نمیگم نیست ولی خیلی کم شده .بخدا روح روان ندارم . انگار همه درا بسته شده

مقصر مامانت نیستااااا توهم نیستی ،اما متاسفانه آدمی تو شرایط شما که نود درصد مردم و شامل میشه باید ص ...

اخه کی اول زندگی خونه ماشی داره؟ جز اینه که باباش بهش داده؟ بعدش من چقدر کار کنم خونه ماشین اکی کنم موهام سفید میشه! نمیخوام عین مجرد های 40 ساله بشم که هنوز تکلیفشون مشخص نیست

نسل هشتادیا نمیگم نیست ولی خیلی کم شده .بخدا روح روان ندارم . انگار همه درا بسته شده

الان اکثرا دخترا توقعشون بالاست سخته والا چی بگم

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

تاعید صبر کن ماشین که خریدی بعد صحبت کن با خانواده .با هر کسی که راحتی .یه مقدار سرمایه داشته باشی و بعد عروسی کنی راحت تری .تو انتخابت خیلی دقت کن بعضی دخترا پرتوقع هستن تا وارد زندگیت بشن اونقدر خرج تراشی میکنن که یه قزون دستت نمونه .انشالله یه دختر خوب همسطح خودت انتخاب کنی و خوشبخت بشی .مطمئنا خانواده هم اگه چیزی نمیگن پلی در موردش فکرایی دارن

الان اکثرا دخترا توقعشون بالاست سخته والا چی بگم

خب دیگه اکثرا میرسن به 40 بعد میگن جامعه خراب شده ادم سالم نیست درصورتی که تو ججونیشون کلی ادم خوب رد کردن بخاطر پول این حقیقته بخدا

چی بگم...فقط بدون تنها نیستی شوهر منم بااینکه ۲۲ازدواج کرد ولی الان تازه شیش هفت ساله خونه داریم اونم با کلی قرض و اینا .الان ۳۸سالشه .باباش یا قرون کمک نمیکنه همش به برادرش کمک می‌کنه .ماام هیچ کسو نداریم .الهی خدا واست بسازه هم واسه شما هم ما همه جوونا برات دعا میکنم🤍

خب دیگه اکثرا میرسن به 40 بعد میگن جامعه خراب شده ادم سالم نیست درصورتی که تو ججونیشون کلی ادم خوب ر ...

بله  این از خود گذشتگی ها مال ما دهه هفتادی ها بود که برای همسرمون همه جوره زدیم از همچی شما هم نگران نباش تلاش خودتو بکن و فقط دعا کن یه همسر نجیب گیرت بیاد چون اوضاع جامعه به شدت خطرناکه