2777
2789
عنوان

کیا الان نماز خوندن❓

171 بازدید | 19 پست

مادری با دخترش قصد بردن آبرومو داره لطفا واسه حفظ آبروم دعا کنید😞

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین الان نذر نمک برای حضرت فاطمه کن انشالله مشکلت حل میشه برای منم دعا کن

چجوری باید نذر‌کنم😓😓

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
ذکر یا ستارالعیوب یا غفار الذنوب زیاد بگو

ممنون عزیزم

چجوری باید نذر‌کنم😓😓

نذر کن اگر مشکلت حل شد یه تعدادی نمک مثلا ۵تا یا ۱۴تا به نیت حضرت فاطمه بین مردم پخش کنی 

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

ان شالله آبروت حفظ بشه

من هم‌ این طعم رو چشیدم و الان بعد از چند سال نمی تونم تو روی خانواده پدریم نگاه کنم،فقط چون یه زن جوگیر شد و ....

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

آبروی تو دست خداست نه دست اونا

خدا دست بنده های شیطان صفتشو واسم رو میکنه مطمعنم خودشم آبرومو حفظ میکنه🥲

نذر کن اگر مشکلت حل شد یه تعدادی نمک مثلا ۵تا یا ۱۴تا به نیت حضرت فاطمه بین مردم پخش کنی

باشه عزیزم‌ممنونم

ان شالله آبروت حفظ بشهمن هم‌ این طعم رو چشیدم و الان بعد از چند سال نمی تونم تو روی خانواده پدریم نگ ...

خدای من اینا از خدا نمیترسن؟😭😭

خدا دست بنده های شیطان صفتشو واسم رو میکنه مطمعنم خودشم آبرومو حفظ میکنه🥲

ان شالله

و اینو بدون که هر کی آبروی کسیو ببره نمی میره تا سر خودش بیاد

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...