2777
2789
عنوان

دوس پسر رفیقم بهم پیام داد شوهرم دید پیامو

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 45 پست
خدایا از این شوهرای غیرتی نصیبم میکردی

بخدا حرف دلم😂😂

ولی بنظرم این رفتار طبیعیه دیگه منم بودم جای همسر اسی ناراحت میشدم با طرف برخورد میکردم 

اسی دلم واست کباب شددد

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفته بود تلفنی میتونی حرف بزنی؟ ک شوهرم فرصت نداد خودش جواب داد بعد پرسید چیکار داری ک گفته بخاطر فل ...

کارت خیلی اشتباه بود به پسره هم بگو دیگه مزاحمم نشو 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
ای بابا ، خب بهش توضیح بده ، بگو نامزد دوستم هست میخواد در مورد نامزدش با من مشورت کنه

خودش متوجه شد عزیزم البته توضیح هم دادم گفتش ک اگ اعتماد نداشتم الان اینجوری حرف نمیزدم باهات

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

خب زنی روت غیرت داره چرا دوست احمقت شماره تو رو داده به دوست پسرش

نه تقصیر من بود زمانی ک رل بودیم با شوهرم واسه ی موضوعی پیام دادم ک از اون موقع نگه داشته شماره رو

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

نه تقصیر من بود زمانی ک رل بودیم با شوهرم واسه ی موضوعی پیام دادم ک از اون موقع نگه داشته شماره رو

بزن بلاکش کن تا گندش در نیومده بابا

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

اسی چیزی شد خبر بده ذهنم درگیرت شد 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)