2777
2789
عنوان

دوس پسر رفیقم بهم پیام داد شوهرم دید پیامو

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 45 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت خیلی دوستت داشته چیزی بهت نگفته

جدی؟ اولش دعوام کرد یکمی بعد براش توضیح دادم گفت بهت اعتماد دارم ولی بعدا حساب اون پسره رو هم میرسم ک ترسیدم خدای

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

هنوز ک به خیر گذشته عزیزم 🥲

باز خداروشکر 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

جدی؟ اولش دعوام کرد یکمی بعد براش توضیح دادم گفت بهت اعتماد دارم ولی بعدا حساب اون پسره رو هم میرسم ...

بله کاملا جدی گفتم،،،ولی دیگه در موردش صحبت نکن و به دوستت هم بگو به پسره گوشزد کنه دیگه حق نداره به شما پیام بده

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
من مدتیه بهش شک دارم هنوز نتونستم هضم کنم طرف خیلی مرده که چیزی نگفته

ولی من همش حس دختر بدا رو دارم با اینک هیچ حرف و حدیثی با پسره ندارم ولی میگم نکنه دیگ اعتمادش رو از دست 

بده بهم خودش ک گفت بهت اعتماد دارم اگ نداشتم اینجوری نمیشینم

بله کاملا جدی گفتم،،،ولی دیگه در موردش صحبت نکن و به دوستت هم بگو به پسره گوشزد کنه دیگه حق نداره به ...

شوهرم خودش به پسره گفت ک دیگ پیام نده 

ولی من همش حس دختر بدا رو دارم با اینک هیچ حرف و حدیثی با پسره ندارم ولی میگم نکنه دیگ اعتمادش رو از ...

با اینجور ادما رابطه ات رو کم رنگ کن 

اجازه نده دوست پسر یکی دیگه راجع دوستت حتی باهات مشورت کنه 

شوهرم خودش به پسره گفت ک دیگ پیام نده

شما هم خیلی جدی بگو بهش،،،حتما بگو که ممکن بود بخاطر کار پسره خدایی نکرده کار به جدایی بکشه

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
اون احساس صمیمتش غیر ارادی نیست فکرای دیگه داره از کجا معلوم از طرف دوستت عمدی نبوده......

وای ممکنه🙁هنوز ترس اون بحثه مونده روم خیرسرم قهر بودم داشت نازمو می‌کشید ک این اتفاق افتاد😂🥲