اول بگید ببینم کسی هست که یه غذای فرنگی است کرده باشه و باهاش خیلی حال کرده باشه؟ لطفا اسم غذا و رستوران و دلیلش رو بگه
خیلی ممنون✨
من فکر میکنم تو تجربه اول خیلی مهم که حواس پنجگانه ما چی رو حس میکنه و همون واسه همیشه ماندگار میشه
حالا چه خوب چه بد
اما گاهی اوقات این وسط یه گیجی مسخره وجود داره که حتی اسمی هم نداره ، مثلاً ملس بودن یه چیزی بین شیرینی و ترشیه
ولی وقتی ترشی و تلخی رو با هم حس کنی نمیدونی اسمش چیه یکم رو اعصابه 🥴
یا وقتی منو رو باز میکنی اسم نوشیدنی شب مردادی اما تو ترکیبات نوشته همش مال ایتالیا است 😂
اینجاست که دلت واسه غذا ایرونی تنگ میشه و غربت وجودتو میگیره🤧
شاید هم بهتر باشه تو قسمت توضیح ترکیبات نزدیک بودن طعم غذا رو به طعم های آشنا نسبت بدن که گیج نشیم.
و در آخر اگه تجربه غذایی جالبی داشتید دوست داشتید تعریف کنید.