2777
2789
خب همون ببین یه کاری کن بنظرم روی دیوار همونجا خودت چیزهایی که فکر میکنی منظورشه بنویس بعد بگو به ...

شاید باور نکنی حقم داری 

شاید بکی چیزی میزنم

اما دقیقا بعد فوت بابام ک این و کشید 

نوشتن ما رفتیم و ب حبران کارامون این ادرس و دادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باور نکنی حقم داری شاید بکی چیزی میزنماما دقیقا بعد فوت بابام ک این و کشید نوشتن ما رفتیم و ب ح ...

باور دارم 

میگم فیلم ها مستندهاشون زیاد دیدم 

بابات اینا اهل دعا گرفتن نبودن؟

بنظرم همون کاری که گفتم انجام بده

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

اگه رنگش نارنجی و حالت یک دست چهار انگشته است مال اجنه هست 

حتما یک روحانی کار درست برای رفع جن بیاریم تا براتون دعا بخونه

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

شاید باور نکنی حقم داری شاید بکی چیزی میزنماما دقیقا بعد فوت بابام ک این و کشید نوشتن ما رفتیم و ب ح ...

راستی اون فلش جهتش سمت قبرستون که گفتی نیست؟

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

شبی یه ادم تیکه تیکه شدس

شاید قبلا یکی کشتن بدون اینکه قاتلش پیدا بشه دفن شده تو اون قبرستون 🤕

حالم بد شد یه حالتی شدم 😦

اگه رنگش نارنجی و حالت یک دست چهار انگشته است مال اجنه هست حتما یک روحانی کار درست برای رفع جن بیاری ...

خودشون رفتن 

یعنی قبلا ک بودن ی حرکتایی میزدن متوجه حضورشون میشدیم

نمونش کارتهای بانکی داذاشم تو جیب شلواری ک تنش بود بودن

یهو میدیدی هر کارتی ی قسمت از خونه افتاده

وسیله هامونو تو کیفا جابجا میکردن

اما بعد از اینکه گفتن ما میریم دیگه اثری ازشون نیس

فقط گاهیی جو خونه سنگین میشع بشدت

وای خدا نکنهی سری خودشون نوشتن رها شم

عزیزم اون شخص روحش هنوز ازاد نشده 

که بره  هنوز اینجاست 

ای بابا 🤕