قابله مدیر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 عنوان یه نقاشی عجیب | مشاهده متن کامل بحث + 3772 بازدید | 224 پست خود بخود رو دیوار اتاق خوابمون کشیده شده اصلا هنگیم ک چیه 1404/06/04 | 02:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 این عکس انگار ی ادمی رو نشون میده ک طناب دار رو گردنشه بعد بینی اون ادمک نگاه کنی باز فلشه رو ب پایی ... شاید داره ادرس قبر میده اون ضربدرا رو سرچ کردم چیز بدی نیستن
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 وای ترسناک کار بچه نیست نه عزیزم اطمینان کامل داریم چون با چشمامون دیدیم ی سری کار انجام دادن درصورتی ک اون لحظه کسی تو اتاقمون نبود
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 حس بدی گرفتم از دیدنش فردا لایکمکن به شوهرم نشون بدم ببینم اونچی میگهاطلاعات داره گلممم نیومدی دیگه
17elahe عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 7997 گلممم نیومدی دیگه عزیزم نیومدم نی نی سایت اسباب گشی داریم به شوهرمم هنوز نشون ندادم الان خونه نیست براش میفرستم ببینمچی میگه ایشالا ک خیره
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 عزیزم نیومدم نی نی سایت اسباب گشی داریم به شوهرمم هنوز نشون ندادم الان خونه نیست براش میفرستم ببینم ... مرسی فدات
sefid68 عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 1578 بنظرمن ضرب در یه چیزی هست که داره میگه چون تو هردوتا نقاشی هست شاید میگه از طرف یه ادمی که قبلا فوت شده اونجایی که فلش کشیده چیزی هست تو خونه نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 بنظرمن ضرب در یه چیزی هست که داره میگه چون تو هردوتا نقاشی هست شاید میگه از طرف یه ادمی که قبلا فوت ... افرین دقیقا همینهحالا یه سوال ما اطمینان داریم ک کار بچه نیس ب جرات میگمبا توجه ب اتفاقایی که تو خونمون افتاده حالا اگه چیزی که شما میکی باشه یعنی صحت کامل دارهمنظورم اینه ک امکان داره ادرس چیزی بدن اما چیزی نباشه؟؟؟
sefid68 عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 1578 افرین دقیقا همینهحالا یه سوال ما اطمینان داریم ک کار بچه نیس ب جرات میگمبا توجه ب اتفاقایی که تو خون ... معلومه کار بچه نیست یعنی چی ادرس چیزی بدن اما چیزی نباشه ؟بنظرم باید جایی که ادرس دادن بگردین یا حتی تو دیوار خودت باتوجه به شواهدی که دیدی بهتر میفهمیفقط قبل فوت پدرت هم بوده ؟ نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....
sefid68 عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 1578 افرین دقیقا همینهحالا یه سوال ما اطمینان داریم ک کار بچه نیس ب جرات میگمبا توجه ب اتفاقایی که تو خون ... من اینطور فیلم ها رو زیاد دیدم شایدم توهم بزنم ولی بنظرم چیزی هست اونجا که برای این جن حل نشده ازتون کمک میخاد که به ارامش برسه تحقیق هم کنید ببینید خونه قبلا مال چه شخصی بوده و چطور فوت شده نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 معلومه کار بچه نیست یعنی چی ادرس چیزی بدن اما چیزی نباشه ؟بنظرم باید جایی که ادرس دادن بگردین یا حت ... ببین اینا از سال قبل شروع شدن ب نشون دادن خودشون بابام در قید حیات بودهولی این یک نمونه نقاشی با یه جیزایی دیگه دقیقا یک هفته بعد از فوت بابام بود
sefid68 عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 1578 ببین اینا از سال قبل شروع شدن ب نشون دادن خودشون بابام در قید حیات بودهولی این یک نمونه نقاشی با یه ... بابات اون موقع راجع بهشون چیزی نگفت؟ نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 من اینطور فیلم ها رو زیاد دیدم شایدم توهم بزنم ولی بنظرم چیزی هست اونجا که برای این جن حل نشده ا ... نمیدونم خونه بوده یا زمین خالی بوده ولی کنارمون قبرستونم بوده
قابله مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 1391 بابات اون موقع راجع بهشون چیزی نگفت؟ نه بابام مریض بود الزایمرم داشت اصلا متوجهشونم نشد
sefid68 عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 1578 نمیدونم خونه بوده یا زمین خالی بوده ولی کنارمون قبرستونم بوده خب همون ببین یه کاری کن بنظرم روی دیوار همونجا خودت چیزهایی که فکر میکنی منظورشه بنویس بعد بگو بهش منظورش هرچی هست خط بکشه خودم ترسیدم ولی می دونم تو نترسی🙈اگه انجام دادی جواب داد بهم بگو نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....
sefid68 عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 1578 نه بابام مریض بود الزایمرم داشت اصلا متوجهشونم نشد گفتم شاید مربوط به گذشته بابات بوده روحش شاد نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....