2777
2789

من خیلی تنهام خیلی خیلی

زیاد با آدما نمیتونم صمیمی بشم حتی برای رفاقت یکی باشه کافیه

تو شهر غریب تک و تنهام مشکلات خیلی زیادی هم دارم

امروز اینقدر حالم بد بود که ساعتها راه رفتم و گریه کردم رفتم رو یه پل که خودم رو بندازم پایین ولی نشد

دلم میخواست سیگار بگیرم اینکار رو هم نکردم چون نمیخوام خودم رو ضعیف نشون بدم(خستم از قوی بودن خستم از اینکه همیشه تنها باید دردام رو پشت سر بذارم)

بالاخره به اکس پیام دادم من حالم یجوریه اگه تونستی بیا پیشم اونم اومد و کمی منو گردوند تو شهر

من که هیچکی رو نمیدیدم و برام مهم نبود الان تو این شرایط سخت بودم که تنها راهی که داشتم همین بود

لطفا اگه میخوای نصیحت کنی و مثلا من رو بکوبی یا هرچی کامنت نذار

اینقدر حالم بده و تنهام که دیگه تحمل شنیدن حرفای تلخ رو ندارم

نمیدونم چی بگم عزیزمم 

ولی امیدوارم هر چه زودتر اتفاقای خوب سرازیر و جاری شن تو زندگیت و سختیات تموم شن 🫂❤️

البته که سختی جزو جدایی ناپذیر زندگیه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته عزیز ؟ متولد ۷۹ ای واقعا ؟

خب از زمان مدرسه یا دانشگاه هیچ دوستی نداری؟

خانوادت چی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نمیدونم چی بگم عزیزمم ولی امیدوارم هر چه زودتر اتفاقای خوب سرازیر و جاری شن تو زندگیت و سختیات تموم ...

ممنونم عزیزم

یجورایی کم آوردم الانم چندورق قرص دارم ولی میخوام فعلا ادامه بدم🙂

اما من با خودم می اندیشم که کاش شادی را در نیندازیم با غم. شادی، عدم غم نیست، شادی، کنار آمدن با غم است.دعوت کردن رسمی است از غم که بیاید با ما، باشد با ما، خودمانی شود، معاشرت کند، معرفی اش کنیم به دوستانمان: "دوستان، غمِ من؛ غمِ من، دوستان". و بعد موسیقی گوش کنیم، بگوییم، برقصیم، بخندیم و بنوشیم به سلامتی ِ غم؛ این وفادارِ همیشگی. بعد ببریمش به خانه، بیاید با ما خیره شود در آینه، بخندد و مسواک بزند و برود جایش را بیندازد، آرام و نجیب شب بخیر بگوید. صبح هم که چشم باز می کنیم، یادمان بیاید تنها نیستیم و لبخند بزنیم. چون غم-و تنها غم-است که ما را تنها نمی گذارد.

دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد

جز غم؟

که هزاران آفرین بر غم باد!

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

انشالله عزیزم همه مشکلات سخت رو هرچه زودتر پشت سر بزاری پایان شب سیه سپید است ....اون خدایی ک  از تمام این دنیا و جهان بزرگتره از تمام کهکشان ها بزرگتره  (قادره مطلقه )

هیچ موقع نباید از لطف خدا ناامید باشیم

چن سالته عزیز ؟ متولد ۷۹ ای واقعا ؟خب از زمان مدرسه یا دانشگاه هیچ دوستی نداری؟خانوادت چی

دوست که یکی دو تا هست

ولی قطعا خودشون و تفریحاتشون رو مهمتر از حال من میدونن💔

عزیزم دلیل اینهمه ناراحتی چیه؟امیدوارم بهترینا سر راهت قرار بگیره

شرایط زندگی و اتفاقات عجیبی که هربار برام میفته

خیلی سعی کردم قوی باشم اما دلم یه بغل میخواد با خیال راحت گریه کنم

شرایط زندگی و اتفاقات عجیبی که هربار برام میفتهخیلی سعی کردم قوی باشم اما دلم یه بغل میخواد با خیال ...

عزیزم🥲خدا بهت صبر بده کاش میشد بهت بغل میدادم یه عالمه گریه کنی و خالی شی ولی متأسفانه امکانش نیس

منم متولد ۷۹ام..