2777
2789

منظورم تجربه و ضربه خوردن از رابطه اوله اون رابطه ۱۷ سالگی...

بعد از اون برای همیشه اون ورژنم مرد

الان ۴ سال گذشته و من بی احساس و بی حس و بالغ تر از اونوقتم

حتی همه میگن خیلی مغروری..

نمیدونن این من مغرور یزمانی برای یکی چیکارا کرده..😂💔

عاقلانه تر تصمیم میگیرم عمل میکنم و برمبنای منطقم پیش میرم...

قشنگه هااا ولی بعضی وقتا احساس میکنم جفت پا روی قلبم راه میرم💔انقدر با منطقی بودن ام باعث‌میشه ی شبایی رو احساس کنم نمیتونم بخوابم ...

اینکه دلم یچیزی میگه ولی با عقل و منطقم سرکوبش میکنم و به راهم ادامه میدم ی غم سنگینی روی دلم میزاره

احساس میکنم نسبت به خودم خیلی بی رحمم! 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

یکی هست الان میدونم‌ بهم ی حسایی داره اما حاضر نیست بیاد پیشنهاد بده از روی غرور ولی همه کار کرده برام..تلاش میکنه من برم پیشنهاد بدم😂 حتی نامحسوس یبار بهم گفت من کسیو دوست داشته باشم بهش نشونه میدم بیاد بهم پیشنهاد بده ولی خودم نمیدم..

منم گفتم منم حتی اگه از عشق یکی بمیرمم نمیرم پیشنهاد بدم 

و حتی الان دارم از خودم‌دورش میکنم..

بهش گفتم تابحال کسی رو دوست نداشتم و نبودم 

اما نمیدونه من حتی اولین بار خودم به اون پیشنهاد دادم..و حالا بمیرمم به کسی پیشنهاد نمیدم

عبرت شد😂💔

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر ضربه ای که می‌خوریم ریشه اش یکی از ضعف هامون هستش 

که اگر دقت کنیم بهش و پیداش کنیم 

بر طرفش میکنیم 

ضربه ها آدم رو قوی تر می‌کنه ! 

ما فقط از نقطه ضعفمون ضربه میخوربم 

اگر ضعفی نباشه دیگه ضربه ای نخواهد بود 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

هر ضربه ای که می‌خوریم ریشه اش یکی از ضعف هامون هستش که اگر دقت کنیم بهش و پیداش کنیم بر طرفش میکنیم ...

نقطه ضعف من احساساتم بود

نقطه ضعف من احساساتم بود

و احساساتت الان قوی تر شده 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

و احساساتت الان قوی تر شده

بشدتت...

دیگه بر اساس احساسات تصمیم نمیگیرم 

بشدتت...دیگه بر اساس احساسات تصمیم نمیگیرم

دمت گرم