2777
2789

خیلی ناراحت بودم دعوام شد رفتم عینهو سگ جیغ زدم وسط بیابون گلوم درد میکنه ولی خوش گذشت امتحان کنید 

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیابون نمیشه خیابون هم برم مردم فکر میکنن دیوونه شدم😐

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

والا گناههیکی همین کارو کرد بچم تا چند شب میترسبدالبته بیابون ک اوکیه

بیابون بود واس

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

من بالش میزاشتم جلوی دهنم جیغ میزدم الان اصلا حس ندارم صحبت کنم خدا باعث و بانیاش نگذره

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

بیابون نمیشه خیابون هم برم مردم فکر میکنن دیوونه شدم😐

بیابون ک نبود البته بغل جادهدخاکی بود

بیابون ک نبود البته بغل جادهدخاکی بود

نمیشه برم ولی رفتم امتحان میکنم حتما🥴

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀