2777
2789

دوتا مشکل سخت و خیلی بزرگ دارم توی زندگیم ،بحدی که کل زندگیم داره نابود میشه ، چند ماهه درست نخوابیدم و زمانمم در حد چند روز هست ، جزو مشکلاتی هست که دستم به جایی بند نیست معجزه لازمه ، اگه ختم یا نذری که واسه مشکلات سخت جواب بده سراغ داری بگو بهم لطفا ، دلم آشوبه و همش گریم میاد 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

لطفا لطفا لایک کنید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام از شهید ابراهیم هادی بخواه بی چون چرا حاجتت را میده

چطوری...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

گلم ختم حضرت ابوالفضل العباس و حضرت ام البنین 

نزدیک ترین شب جمعه به نیمه ماه قمری شروع میشه    شب جمعه اول یک یاسین هدیه به حضرت عباس شب جمعه دوم دو تا هدیه به ایشون شب جمعه سوم سه تا به ایشون شب جمعه چهارم ۴ تا از طرف حضرت ابوالفضل به مادرشون حضرت ام البنین 🦋💚🥲

تو گوگل دقیقش هست 

به نظرم میتونه خوب باشه

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

سلام از شهید ابراهیم هادی بخواه بی چون چرا حاجتت را میده

چی واسشون نذر کنم و بخونم که جواب بده ؟ 

یکم قبل تر یکی تاپیک زده بود از شهید محمد سلیمی کیا حاجت گرفته

چجوری حاجت گرفته بود ؟ چی واسشون نذر کرده بود؟ توروخدا بگو 

خوبم❤

خدا رو شکر...

عزیزم از چه روشی استفاده کنیم برای حاجت روایی از شهید هادی