2777
2789
عنوان

بنظر شما اینا هیزی میشه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 39 پست
بله متاسفانه بسیار بسیار هیزهو شماهم خیییییلی زیاد بیخیال. به دوستت گفته دویت دارم گازت بگیرم و تو ه ...

چیکار میکردم فقط تو ماشین بهش گفتم 

حرفت درست نبود میگه آره اشتباه کرده ببخشید 

چیزی هم بگم میگه تو مریضی و دعوا راه میندازه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کن تو جلو شوهرت به دوستش برگردی بگی دوست دارم گازت بگیرم 

یعنی عکس العملش چی میتونه باشه🤔

هه مرتیکه فلان فلان شده...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

فک کن تو جلو شوهرت به دوستش برگردی بگی دوست دارم گازت بگیرم یعنی عکس العملش چی میتونه باشه🤔هه مرتیک ...

چرا قدرت طلاق ازش نداشتم 

چرا روزی که ولم کرد تو خونه نزاشتم برم خونه بابام 

چرا اینقدر من بی ارزم ؟؟؟

چرا قدرت طلاق ازش نداشتم چرا روزی که ولم کرد تو خونه نزاشتم برم خونه بابام چرا اینقدر من بی ارزم ؟؟؟

عزیزم😔 بچه داری ؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نه افسرده گیم اینقدر شدید شده شیر آب باز میکنم تو حموم دو ساعت خیره به در دیوار گریه گریه شدید اینقد ...

دختر ، بچه نداری چرااااا موندی 

دندون لقو بکش بنداز دور 

انشاالله که خدا ازش نگذره خواهر منهمچین مردایی لیاقت ج ن د ه هارم ندارن چه برسه به زنی به خانمی تو

قربونت برم برام دعا کن تصمیم 

جدایی گرفتم نه به خاطر این کارا 

به خاطر اینکه اینقدر بی عاره و بی مسولیت منو دو شبانه روز ول کرد رفت 

دختر بچه نداری چرااااا موندی دندون لقو بکش بنداز دور

مامانم همش میگه مرد خطا می‌کنه ببخش 

ولی داداشم گفت اگر حتی یک ثانیه حس می‌کنی 

آرامشت بهم ریخته برگرد 

قربونت برم برام دعا کن تصمیم جدایی گرفتم نه به خاطر این کارا به خاطر اینکه اینقدر بی عاره و بی مسولی ...

خدا نکنه عزیزم فدات 

انشاالله خیلی زود ازش خلاص میشی 

حالا که بچه نداری راحتر میتونی از زندگیت حذفش کنی 

کسی که لیاقتت رو نداره یه لحظه هم باهاش نمون