2777
2789
عنوان

بنظر شما اینا هیزی میشه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 39 پست
مامانم همش میگه مرد خطا می‌کنه ببخش ولی داداشم گفت اگر حتی یک ثانیه حس می‌کنی آرامشت بهم ریخته برگرد

این از خطا گذشته علنا دوس داره لاس بزنه و اصلا هم قبول نداره که کارش اشتباهِ

دیگه چی بگم والله...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خدا نکنه عزیزم فدات انشاالله خیلی زود ازش خلاص میشی حالا که بچه نداری راحتر میتونی از زندگیت حذفش کن ...

سخته برام 

برام دعا کن 

زندگیم به امام حسین به چنگ دندونم گرفتم هیچکس نفهمید 

چی دارم چی ندارم 

مشکلم چیه این مرد قدرم ندونست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این از خطا گذشته علنا دوس داره لاس بزنه و اصلا هم قبول نداره که کارش اشتباهِدیگه چی بگم والله...

اسم قشنگت هم نمی‌دونم 

ولی بنظرت مردی که یک‌بار 

زنشو ول می‌کنه می‌ره 

مرد بنطر میاد 

وقتی بهم میگه نمی‌دونستم دارم چیکار میکنم بیشتر دلم به درد میاد 

منو ول کرد رفت 

حتی طلاها پولایی که با خون دل جمع کرده بودم 

حتی قولنامه خونه مون همرو برده بود 

که بره از زندگیم الان نمی‌دونم چی میخاد 🤦😭

اسم قشنگت هم نمی‌دونم ولی بنظرت مردی که یک‌بار زنشو ول می‌کنه می‌ره مرد بنطر میاد وقتی بهم میگه نمی‌ ...

عزیزم 

خیلی برات ناراحت شدم 

میترسم اصرار به طلاق کنم حق الناس بیفته گردنم ...

خدا نگذره از مرد هرزه و هیز هیچی مثل این خصلت زن رو نابود نمیکنه هیچی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

سخته برام برام دعا کن زندگیم به امام حسین به چنگ دندونم گرفتم هیچکس نفهمید چی دارم چی ندارم مشکلم چی ...

ببین ذات مردا جوریه که هرچی بهش ارزش بدی همون قدر خودت بی ارزش میشی براش 

همیشه باید جوری باهاش رفتار میکردی که براش دست نیافتنی باشی 

منم اوایل اونجوری بودم دیدم نه آقا جوگیر شده فک کرده چخبره 

دیگه راهمو کج کردم طرف دیگه کاری کردم که همش دنبالم باشه حتی بعضی وقتا ازم خواهش میکنه که بشینم چند لحظه باهاش حرف بزنم 

ولی من فقط بخاطر عشق و علاقه ای که بهش داشتم بهش بها میدادم ولی اون جوری دیگه فک می‌کرد جو گرفته بود که از من سره 

ولی خوب حالیش کردم که ازین خبرا نیست 

ببین ذات مردا جوریه که هرچی بهش ارزش بدی همون قدر خودت بی ارزش میشی براش همیشه باید جوری باهاش رفتار ...

تمام دردم این که چه گناهی کرده بودم منو ول کرد که مثلا از زندگی بره خب تو رفتی چرا برگشتی ؟!!

تمام دردم این که چه گناهی کرده بودم منو ول کرد که مثلا از زندگی بره خب تو رفتی چرا برگشتی ؟!!

تنها گناهت اینه که زیادی بهش بها دادی اونم جوگیر شده 

مثل اون حرفی که میگن زیادی خوب بودن خوب نیست زیادی که خوب باشی دیگه دیده نمیشی  مثل شیشه ای که انقدر تمیزه که دیده نمیشه 

تنها گناهت اینه که زیادی بهش بها دادی اونم جوگیر شده مثل اون حرفی که میگن زیادی خوب بودن خوب نیست زی ...

طلاق میخام 

و به حرفم گوش نمی‌ده 

اینم بگم اولش گوش داد ها 

بعد دید نه واقعا جدی ام به غلط کردن افتاده 

اگه کسی داری که پشتته ازش طلاق بگیر به پاش نسوز حیف زندگیت

داداشم گفت هر تصمیمی بگیری اوکیه 

اصلا نمیتونم همچین چیزی قبول کنم 

مرد دیگه حتی زنش هم خیانت کنه 

نباید خونه رو ترک کنه بره 

ولی خودم آدم سرباری نیستم 

اگر بتونم برگردم به سرکار خودم یا یک کار داشته باشم فرداش دادخواست میدم