2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به بله اتفاقی تو اینستا دیدم شرایطو میگید لطفا؟

ببینید از روز اول ماه قمری که دوشنبه باشه شروع میشه.

مثل این ماه که اول ربیع الاول روز دوشنبه افتاده...

از روز اول شروع میکنید و سوره واقعه رو میخونید به این صورت که روز اول یکبار،روز دوم دو بار،روز سوم سه بار و ... تا روز چهاردهم ماه که باید چهارده بار سوره واقعه رو بخونید.

البته هرروز بعد از تلاوت سوره یک دعا هم داره که میتونید توی اینتر نت بخونید،همچنین پنج شنبه های این چهارده روز هم دعای دیگه ای داره..

من چند بار حاجت گرفتم با این ختم،یعنی هنوز به چهارده روز نرسیده بود حاجتم رو گرفته بودم...

انشاءالله شما هم حاجت روا بشید بنده رو هم دعا کنید..

ببینید از روز اول ماه قمری که دوشنبه باشه شروع میشه.مثل این ماه که اول ربیع الاول روز دوشنبه افتاده. ...

بله دعاهاتون دیدم تو اینستا درست متوجه نشده بودم یعنی پنج شنبه اون دعا رو بخونم بعد سوره؟

روزای دیگه که قراره چند بار سوره رو بخونم دعای بعد سوره یک ببار کفایت میکنه؟ 

پنج شنبه هم سوره هم دعای بعد سوره هم دعای پنج شنبه؟؟؟

ببینید از روز اول ماه قمری که دوشنبه باشه شروع میشه.مثل این ماه که اول ربیع الاول روز دوشنبه افتاده. ...

قبله و وضو اینام لازمه؟ چون من اکثرا آخر شبا دعا میخونم اونم وقتی میخوام بخوابم

قبله و وضو اینام لازمه؟ چون من اکثرا آخر شبا دعا میخونم اونم وقتی میخوام بخوابم

ببینید بهتره سوره ها در روز خونده بشه یعنی قبل از غروب آفتاب ولی اگر فراموش کردید میتونید شب هم بخونید.

هر روز هر تعداد سوره که داشتید فقط یکبار دعا رو میخونید و پنجشنبه هم فقط دعای پنجشنبه رو یکبار میخونید.

درباره وضو و روبه قبله بودن هم مطمئنا فضیلت و ثواب بیشتری داره ولی بدون اونها هم میشه خوند...