2777
2789

خانواده همسرم و فك و فاميلاشون اگه بري خونشون و شيريني و احيلي كه تعارف ميكننو نخوري 

كلي ناراحت ميشن بعدم پشت سرم ميگن كلاس ميذاره و ....

اوايل كه خونه شوهرم سالاد اولويه يا غذاهاي چربو نميخوردم پدرشوهرم گفته بود خودش چه تحفه ايه كه غذاي مارو قبول نداره !!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که به شوهرم گفتم این همه زحمت کشیدم تا اینجا گشنگی تحمل کردم لطفا توجیهشون کن کار به رژیم من نداش ...

منم زحمت كشيدم ولي اونا كار خودشونو ميكنن انقدر ادم معذب ميكنن 

بچه ها پریشب شهرام قائدی مهمون برنامه احسان علیخانی بود رمز لاغریش رو گفت که تا قبل از این که چیزی رو تو دهنم پوره نکنم قورت نمیدم میگفت تو دهنم میگردم که یه وقت چیز جامد قورت ندم از اون شب من دارم تمرین میکنم عالیه خیلی زودتر آدم احساسه سیری میکنه بعد هم تا وقتی دیگران دارن میخورن شما هم مشغولی کسی حس نمیکنه شما نمیخوری خیلی روش عالی هست

بخور کم بخور لازم نیست همه آجیلاتو بخوری یا انواع اقسام شکلاتارو امتحان کنی 

همون يه شكلات يا شيريني يا شام ساده كلي ادمو بهم ميزنه 

ماشالاه فاميلاي همسرمم كم نيستن 

منم توعقدم 

محبورم برم همه رو 

شايد سالاي ديگه بتونم چنتا رو بپيچونم 

بچه ها پریشب شهرام قائدی مهمون برنامه احسان علیخانی بود رمز لاغریش رو گفت که تا قبل از این که چیزی ر ...

منم چن روز اينو تمرين كردم خيلي خوب بود واقعا ادم حس ميكنه  سير شده و لازم نيس بشقابو خالي كنه واسه همينم كمتر ميكشيدم 

تو يه مجله اي اينو نوشته بود

مرسي 

😂😂😂چقد کارت سخته  شیرینی ور دار بپیچ لای دستمال بذا تو جیب یا کیفت بعد بندازش دور یا بده هم ...

اينكه بريزي دور اسرافه 

اينم كه بذارم تو دستمال و بيارم  خيلي بدم مياد 

زن عموهاي همسرم كه مسنن بري و چيزي نخوري انگار توهين كردي بهشون 

بگي رژيمم مسخره ميكنن 

اينكه بريزي دور اسرافه  اينم كه بذارم تو دستمال و بيارم  خيلي بدم مياد  زن عموهاي ه ...

هر جا رفتی بگو دندونم درد میکنه هیچی نمیتونم بخورم😆

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.