2777
2789
اگه باهات خوب رفتار نمیکنه کات کن بره بابا

همیشه خوب بوده

ولی از وقتی بر امتحانا رفته خوابگاه سرش گرم دوستاش شده

امشب بهم میگف اره خوشی خوابگاه برام بیشتر از توعه چون تو اتاق فعلا پیش اینام تا تو😑 خیلی بم برخووورد

این بیشتر به خاطر انتخاب نادرست تو زمینه شوهره به نظرم

آره و بخاطر بی تجربگی

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱ ساله ندیدمش هنوز بهش حس دارم 

{ تو رابطه نبودیم}

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

شاید پنج ماه اما فراموش نکردم فقط حسی دیگه بهش ندارم و حتی راجبش فکر هم نمیکنم. داره پدر میشه ، پست ...

منم دقیقا همینم وگرنه نمیشه خاطراتم فراموش کرد فقط جوری از چشم افتاده با غریبه ها فرقی نداره 

اینو همیشه دخترا فکر میکننولی هیچ مردی نمیگه حتما دل اون دخترشو شکستم و بخاطره آه اون این مشکل برام ...

دقیقا 

با اینکه من موندم اون ولم کرد همش فکر میکنم اهش منو گرفته 

انکار من بازیش دادم😐🤣

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

شاید پنج ماه اما فراموش نکردم فقط حسی دیگه بهش ندارم و حتی راجبش فکر هم نمیکنم. داره پدر میشه ، پست ...

توهم زیرش بنویس مبارک باشه و کلا یچیزی بگو بدتر فشاری شه ...یا توهم استوری فیک عاشقانه بزار 

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

همیشه خوب بودهولی از وقتی بر امتحانا رفته خوابگاه سرش گرم دوستاش شدهامشب بهم میگف اره خوشی خوابگاه ب ...

مال منم وقتی تو خوابگاه پیش دوستاش بود من یادش نمی افتادم

منم دقیقا همینم وگرنه نمیشه خاطراتم فراموش کرد فقط جوری از چشم افتاده با غریبه ها فرقی نداره

پس بیشتر راهو رفتی که..

خودتو سرگرم کن که دیگه یاد خاطراتش نیوفتی..اصن چرا باید بهش فکر کنی وقتی انقد بی ارزشه؟ هوم؟

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

آخه با اون زندگی نکردی زیر یه سقف ،واسه همون فکر میکنی اگه اون بود خوب بود 

دوستی با زندگی کردن داخل یه خونه خیلی فرق داره

ولی خب حق داری میفهمم 

آدم وقتی براش  مشکل پیش میاد به همه چیز فکر میکنه

مال منم وقتی تو خوابگاه پیش دوستاش بود من یادش نمی افتادم

یکمی رو حق میدم

دوستا نمیزارن درست پیام بدی به طرفت

ولی اینکه میگه خوشی خوابگاه بیشتر از توعه این منو میسوزونه

حیف خودمم امتحان دارم نمیخوام ذهنم درگیر شه وگرنه یه قهر درست و حسابی باهاش میکردم

پس بیشتر راهو رفتی که..خودتو سرگرم کن که دیگه یاد خاطراتش نیوفتی..اصن چرا باید بهش فکر کنی وقتی انقد ...

اره خواهر الان اومده میگه من دوست دارم فلان بره گمشه یه ضرب المثلی تورکا دارن میگه ات کیمین گدن ایت کیمن گیدر ( کسی کهمثل اسب رفته مثل سگ برمیگرده)

یکمی رو حق میدمدوستا نمیزارن درست پیام بدی به طرفتولی اینکه میگه خوشی خوابگاه بیشتر از توعه این منو ...

مال من بیرون رفتن با دوستاشو به من ترجیح میداد میگف با اونا مسخره بازی درمیاریم میخندیم بیشتر خمش میگذره

اره خواهر الان اومده میگه من دوست دارم فلان بره گمشه یه ضرب المثلی تورکا دارن میگه ات کیمین گدن ایت ...

بهش بگو تو به کتف منم نیستی..

سعی کن بسوزونیش، تا ازین به بعد ازین گ.وها نخوره

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.