2777
2789
عنوان

خیانت کرد بعد شش سال و رفت

7511 بازدید | 310 پست

اولین عشق زندگیم بود و اولین مرد زندگیم بود شش سال باهاش بودم یعنی از ۱۸ سالگیم. با اینکه خیانت کرد و منو ول کرد رفت با یکی دیگه و روم دست بلند کرد و با مامور اومد دم در خونمون ولی هنوز بعد اینکار یاده خاطرات خوبمون میفتم و از نبودنش غصه میخورم و اینکه با کسی دیگه جامو پر کرده و خوشن جیگرمو کباب می‌کنه....تجربه مشابه من داشتید؟ بنظرتون هیچ وقت برنمی‌گرده یا پشیمون نمیشه؟؟

من کاربری قبلیمو نتونستم دیگه واردش بشم از سال ۹۸ عضو نینی سایت بودم، جدید نیستم❤🌿برای همدلی و همدردی میام نینی سایت وقتایی که بی پناهم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تجربه مشابه داشتمبدتر از شما بودم

پشیمون شد؟ من از شدت حال بد تپش قلب دارم و همش قلبم حالت سنگینی داره...خیلی دوسش داشتم خیلی...ولی نخاست تهش منو

من کاربری قبلیمو نتونستم دیگه واردش بشم از سال ۹۸ عضو نینی سایت بودم، جدید نیستم❤🌿برای همدلی و همدردی میام نینی سایت وقتایی که بی پناهم....

فقط میتونم بگم بمیرم برای دلت و از خدا بخوام بهت آرامش بده

خدا نکنه عزیزم.ممنونم دعا کن فقط فکر و قلبم آرامش بگیره.حتی تو‌خوابم کلافه ام ذهنم درگیره جداییشو نمیتونم هضم کنم با این همه رفتارهای بدش میگم مگه میشه دیگه دوسم نداشته باشه و راحت با کسی دیگه حتی بره رو‌تخت

تو زندگیم این قدر مرد پاک دیدم که به اینی که تو میگی دوسش داری و اسم مرد روش میزاری حالت تهوع میگیرم..این مرد نکبته..بندازش دم در مثل آشغال ببرنش

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

قرار نیست هرکی میاد تو زندگیت تا آخر باهات باشه خب؟ روحت یه روز بدنتو ترک می‌کنه...

آدما میان که درس بدن

درس اول: اعتماد حماقته.

درس دوم: انتظار هرچیزی از هرکسی داشته باش.

درس سوم: وقتی تازه جدا میشی با اینکه جسم و روحت زخم شده ذهنت گولت میزنه و خاطرات رو یادآوری می‌کنه.

درس چهارم: کسی که عاشقته میاد جلو بابات برای خواستگاری.

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اگه رهاش کنی ممکنه برگرده ولی شک نکن پشیمون میشه

میره دور میزنه میبینه کسی براش مثل تو نمیشه اما وقتی برمیگرده تو دیگه اون آدمو فراموش کردی :))

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

برگشتن که هیچی میرم ی چوب بر میدارم مرتیکه ی سگو تا جایی که جون داره کتک میزنم نه تنها خیانت دست درا ...

منم آشوبی که اومد دم در خونمون دوتا چک خوابوندم تو گوشش اونم یدونه زد تو گوشم ولی آنقدر محکم زد ساعتش پرت شد تو خیابون و خون اومد کنار گوشم با ساعتش زخم شد و تا ده روز سر درد وحشتناک گرفته بودم 

منم آشوبی که اومد دم در خونمون دوتا چک خوابوندم تو گوشش اونم یدونه زد تو گوشم ولی آنقدر محکم زد ساعت ...

مردیکههه وایییی واییییییی شتتتتت چرا نرفتی چوب برداری مث سگ بزنیش؟ چرا نرفتی با پا بزنی اونجاش؟ واییییی اصنن این کارش شکایت دارههه

خدا نکنه عزیزم.ممنونم دعا کن فقط فکر و قلبم آرامش بگیره.حتی تو‌خوابم کلافه ام ذهنم درگیره جداییشو نم ...

قربونت بشم اشکم برات در اومد 

بی لیاقت بود 

ولی میدونم تا خودت نخوای نمیتونی از ذهن و فکرت بندازیش بیرون 

پشیمون شد؟ من از شدت حال بد تپش قلب دارم و همش قلبم حالت سنگینی داره...خیلی دوسش داشتم خیلی...ولی نخ ...

کامنت پایینی توضیح دادم

قول میدم پشیمون شدی از اینهمه زجر دادن خودت....نذار دیر بشه خودتو داغون نکن اون آدم لایق تو نبود باور کن نبود