اولین عشق زندگیم بود و اولین مرد زندگیم بود شش سال باهاش بودم یعنی از ۱۸ سالگیم. با اینکه خیانت کرد و منو ول کرد رفت با یکی دیگه و روم دست بلند کرد و با مامور اومد دم در خونمون ولی هنوز بعد اینکار یاده خاطرات خوبمون میفتم و از نبودنش غصه میخورم و اینکه با کسی دیگه جامو پر کرده و خوشن جیگرمو کباب میکنه....تجربه مشابه من داشتید؟ بنظرتون هیچ وقت برنمیگرده یا پشیمون نمیشه؟؟
من کاربری قبلیمو نتونستم دیگه واردش بشم از سال ۹۸ عضو نینی سایت بودم، جدید نیستم❤🌿برای همدلی و همدردی میام نینی سایت وقتایی که بی پناهم....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره واقعا لایق نبود چون خیلی آدم بددهن و پست فطرت و بی تعهدی بود اصلا تعهد حالیش نمیشد .ولی چون اولی ...
خب دیگه خوبه خودتم میدونی که موجودی بوده
طبیعیه منم اولش ازین حرفا که (وای اون اولین تجربه و عشقم بود دیگه با کس دیگه همچین حسی رو تجربه نمیکنم)زیاد زدم ولی تهش یادم رفته یه زمانی تو زندگیم بوده🤣
🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
کلاغ هرکاری میکرد زیبا نمیشد داد میزد طاووس خرابه😑اون میخواسته با کوبیدن شما خودشو سطح بالا ببینهم ...
واقعا آنقدر اعتماد بنفسمو نابود کرد همش میگم حتما این دختر جدیده خشگل تره خوش هیکل تره که منو بخاطر اون ول کرد رفت .میگم شاید این دختره رو خوب رفتار کنه باهاش و بگیرتش
من کاربری قبلیمو نتونستم دیگه واردش بشم از سال ۹۸ عضو نینی سایت بودم، جدید نیستم❤🌿برای همدلی و همدردی میام نینی سایت وقتایی که بی پناهم....