2777
2789

بعد از فوت پدر یا مادرتون به اندازه باقی خواهروبرادراتون که محبت دیدن ازشون ناراحت بودید ؟یا فرق هایی که بینتون میزاشتن وبدیهایی  که در حقتون کردن میومد جلو چشمتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرم مرد خوبی بود ولی چندبار کتکم زد بیگناه بودم فوت کرده مادرم خ آزارم داده و زنده است 

پدرم بخشیدم ولی مادرم رو نمیدونم‌الانم رابطم باهاش خوب نیست فوت کنه نفرینش نمیکنم چون دستش از دنیا کوتاه میشه ولی دلمم صاف نمیشه چون خ خ بلاها سرم آورده

البته احساس الانم اینه شاید وقتی فوت کرد ببخشمش نمیدونم واقعا

مگه بدیهای پدرو مادر به یاد می مونه

همه بزرگتر ها ویا پدر و مادر ها قابل احترام و مقدس نیستن  همسرم هرگز مادرشو نبخشید و دلش صاف نشد حتی بعد از فوتش

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
پدرم مرد خوبی بود ولی چندبار کتکم زد بیگناه بودم فوت کرده مادرم خ آزارم داده و زنده است پدرم بخشیدم ...

نه من منظورم نفرین نیس...منظورم اینه بعد از فوتش که انشالله صد سالگیش باشه اشک از رو ناراحتی میریزی؟دلتنگش میشی؟البته این حس کسایی که تجربه داشتن بهتر میتونن توصیف کنن

نه من منظورم نفرین نیس...منظورم اینه بعد از فوتش که انشالله صد سالگیش باشه اشک از رو ناراحتی میریزی؟ ...

من برای پدرم آره از ناراحتی ک چرا منو ۸ماهه باردار بودم کتک زد گریه کردم ولی بعد گفتم ولش اونکه دیگ‌مرده حتما اون دنیا داره رنج میکشه پس حلالش کردم

اینو با خدا معامله کن خودش ب دلت آرامش میده چون پدر و مادر قضیه اش با بقیه آدمها متفاوته از ی روح و ی نفس هستین انگار