2777
2789

بخدا الان انقد گریه کردک نفسم بالا نمیاد . یه سری دید دوست پسرم بهم زنگ میزنه از اون روز زندگیو برام جهنم کرد کلا حق ندارم برم بیرون گوشیم هر روز چک میکنه اصن بخدا چندماهه با پسر حرف نزدم بهشم صدبار گفتم نمیخام حرف بزنم اصن حصله اینکارارو ندارم . انگار دوس داره عذابم بده 😔سر ناهار گفت آرومتر غذاتو بجو منم گفتم بتوچه هرجور دلم میخواد میجوم از بازوم گذفت انداخت تو اتاق . جلوش وایمیسم سکوت میکنم هیچ روشی جواب نمیده دیگه بریدم . بابامم بهش میگه با بابامم دعوا میکنه صب تا شبم بهم میگه بی حیای داغون 😔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وجود داداش این مدلی هیچوقت دوست پسر نگیریدچون یا خودتونو میکشه یا دوست پسرتونو

بخدا قبلا اینجوری نبود‌. غلط کردم دیگه من غلط کنم از ده متری پسر رد شم . همینم اصن ندیدمش فقط حرف میزدیم

بخدا قبلا اینجوری نبود‌. غلط کردم دیگه من غلط کنم از ده متری پسر رد شم . همینم اصن ندیدمش فقط حرف می ...

من نوجوان بودم زیاد آرایش میکردم و قر و فرم خیلی زیاد بود

هنوز بعد ۱۰ سال هنوز میزنه تو سرم که بی حیایی🙃

😐😐

باور کن این چیزی که میگی کسایی مثل من که برادر ندارن گاهی حسرتشو میخورن.این که یه برادر باشه روت غیرت داشته باشه.حواسش بهت باشه.اینا همه ینی دوستت داره.میخواد مراقبت باشه.باور کن.راه ابرازشو بلد نیست