به نظر من یه رابطه درصورتی جدی میشه که دو نفر بارها خیلی جدی راجع به آیندشون حرف زده باشن و برنامه ریزی کرده باشن و واقعا اون برنامه هارو انجام بدن و تو مسیرش باشن.
کادو صرفا نمیتونه دلیل مناسبی باشه برای این موضوع.
ولی می تونیم اینطوری استنباط کنیم که حتما براش مهم بوده تولدت و براش باارزشی.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچهها میشه یه سوال کنم؟من ممکنه این چند روز یه کسی رو ببینم که روش کراش داشتم بعد بهش گفتم و اونم اولش اینجوری بود که نمیتونیم رابطه داشته باشیم باهم بعدشم کلی تلاش کردم و اون گفت میتونیم دوست باشیم بعدشم گفت به کسی درباره رابطمون نگو ولی من قبل این که اون بگه دختر خالم و دوستم میدونستن و وقتی بهش گفتم که اونا میدونن کلا دیگه اونقدرا بهم نزدیک نشد بعدشم دیگه جواب پیامامو ندادو...
من اگه ببینمش چه گوهی باید بخورم؟قبلنا وقتی میدیدمش بدو بدو در میرفتم اما الان میخوام اوکی بشه باهام و اگه وقتی دیدمش بهش سلامم نکنم که خب فکر نمیکنه بهش اهمیت نمیدم؟اگه سلام کنم که ما که فعلا دیگ نزدیک نیستیم به هم و...همه چیز خیلی یه جوریه و من گیر کردم نمیدونم باهاش چه رفتاری داشته باشم میشه کمک کنیننن خواهشا چون ممکنه همین فردا ببینمش و هل کنم و اصلا نمیدونم اگ دیدمش چیکار کنم.کلا دستو پامو گم میکنم.نمیدونم سرد رفتار کنم جوری ک انگار اصلا برام مهم نیست یا اونقدری گرم رفتار کنم که وایی ول کنین دیگ نمیدونم اصلا چی دارم مینویسم.لطفا کمک کنین
موافقم من تولدم نبود امشب میگفت این انگشترو قبلا خریده بوده میخواست به کسی بده که قراره باهاش ازدواج ...
عه پس یکم جدی شد🫠
ولی از این به بعد اگر قصد رابطه ی جدی دارین بیشتر در مورد آینده باهم صحبت کنید
امیدوارم بمونین برای هم
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
ما صحبت کردیم و برنامه ریزی ولی همش دروغ بود و اون حرفهایی رو زد ک میدونست دلم میخواد بشنوم
آره خیلی ها هم حرفاشون باد هواست.
ولی کسی که اصلا راجع به آینده صحبت نمی کنه رو خیلی بیشتر باید شک کرد بهش.