یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وارد یه محیط جدید بشو و با آدمهای جدید ارتباط برقرار کن
صبح تا شب بشینی تو خونه و تو شبکه های اجتماعی بگردی زندگیت خیلی یکنواخت میشه ولی وقتی فعالیت های جدید بکنی دیگه این احساس رو نداری یا حداقل کمتره.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
اره درست میگی ولی ادم یه مدت که همش تو خونه باشه عادت میکنه من الان امتحان هم دارم خیلی وقت اونطوری ...
آره یه مدت که تو خونه باشی دیگه حوصلهی بیرون نداری.
اما یه مدتم که عادت کنی به بیرون رفتن تو خونه حوصله ات سر میره.
بعد امتحاناتت یکم فعالیتت رو بیشتر کن.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️