2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم بجای این که بزنه توو دهن پسرم پشت اونو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 30 پست
قسمت اکثریت تربیت پسر با پدرهو توعم اشتباه میکنی چون ابتدای سن بلوغشه دوست نداری بچت سرش تو گوشی با ...

دوسه تا کلاس میره ولی خیلی توو گوشیه تنهاس درکش میکنم ولی از این که حتی سر سفره ام بازی رو ول نمیکنه رو اعصابمه ولش کنی تا ۳ شب توو کالاف فک میزنه

💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسه تا کلاس میره ولی خیلی توو گوشیه تنهاس درکش میکنم ولی از این که حتی سر سفره ام بازی رو ول نمیکنه ...

خدانکرده اگ گیر بدی میره تو خیابون دوستای بد پیدا میکنه هم پیش خودته  ولش کن ولی مواظبش باش فقط بازی کنه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

خدانکرده اگ گیر بدی میره تو خیابون دوستای بد پیدا میکنه هم پیش خودته ولش کن ولی مواظبش باش فقط بازی ...

اصلا اهل این چیزا نیست همش خونس فقط توو کلاس های آموزشی که میره میاد چندتا دوست داره منم گیر نامربوط نمیدم که انقد که توو گوشیه هواسش به هیچی نیست مثلا بهش میگم چراغو خاموش کن میره کولرو روشن میکنه 😐

💕
اصلا اهل این چیزا نیست همش خونس فقط توو کلاس های آموزشی که میره میاد چندتا دوست داره منم گیر نامربوط ...

🤣🤣🤣🤣 وای عزیزم بخند بکاراش پسر بلوغش خیلی سخته ک ازش گذر کنه وقتی گذر کرد رام میشه 

اگ ویار نداری باهم کیک درست کنید برین پیاده روی یجا مشارکتش بده 

بنظرم شما داری زیاده روی میکنی، یکم ارامش داشته باش عزیزم، روی خشمت کار کنحالا بچه رو بزنه، درست نمی ...

من وقتی میبینم درک نمیشم حامی ندارم به هم میریزم چرا باید شوهرم بچمو تشویق به بی احترامی کردن به من بکنه من نمیگم بزنه ولی باید جوری رفتار میکرد بچه ازش حساب ببره

💕
🤣🤣🤣🤣 وای عزیزم بخند بکاراش پسر بلوغش خیلی سخته ک ازش گذر کنه وقتی گذر کرد رام میشه اگ ویار نداری ...

صبح تا شب توو خونه دارم کار آنلاین شوهرمو انجام میدم شدم حمال مفت روزی با هزار نفر سروکله میزنم هر چی ام جمع میکنم ازم میگیره خونه و ماشین میگیره به اسم خودش میزنه از طرفیم دلدرد و کمردرد وقت نمیکنم کمی استراحت کنم اسلیوی ام هستم چیزی نمیتونم بخورم کلا هیچ دلخوشی ندارم

💕

عزیزم شوهرت پسرتو بزنه ، از خونه زده میشه رو میاره به دوست و رفیق اونام نابودش میکنن خدایی نکرده معتاد میشه کارتن خواب میشه به هزارتا راه کشیده میشه ، پسرت سرگرمی نداره انگار از تنهایی و بی کاری وابسته ی گوشی شده  ، با پسرت برو مشاوره 

صبح تا شب توو خونه دارم کار آنلاین شوهرمو انجام میدم شدم حمال مفت روزی با هزار نفر سروکله میزنم هر چ ...

چون قانعی از فردا به فکر خودت باش کلاس بارداری برو و خرید و‌‌‌‌...