2777
2789

و زندگیم اونقدم بد نیست و خوبه

یه گندی در میاد و حالم بد میشه

هوووف 

دگ دارم فک میکنم نکنه مشکل از منه

نمیدونم چرا شوهرم پنهانی حرف میزنه با خانوادش

حس خیلی بدی میگیرم 

انگار حس بدی داره مثل خیانت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون حساس شدی 

حالا با خودت تمرین کن بگو خب خانواده اش مث من که گاهی پنهانی در مورد چیز خانوادگی با خانواده ام حرف میزنم اونم همون جور یا مثلا بگو خب هر چی هم باش درمورد خانواده اش چه اهمیتی داره خودمو ناراحت و حساس کنم بلاخره قبل ازدواج با من خانواده اش وجود داشتن پس مسائلی حتما داره باهاشون

نمیدونم یعنی تو خونه حرف نمیزنه باهاشونهرموقع ک میره بیرون و من نیستم پیشش زنگ میزنه و حرف میزنخ

خب خانواده‌اشن 

اگر پشت سر شما حرف می‌زدن موضوع فرق می‌کرد

اما شاید به یاد دوران مجردی دلشون میخواد با مادر و خواهرشون صحبت کنن

فکر نمی‌کنم کسی که ازدواج کرده باشه باید حتی کوچک ترین ارتباطاتش رو به همسرش خبر بده

این که به چیز بدی فکر میکنی و برات اتفاق میوفته تو با ذهنت جذبش نکردی تو حس ششم قوی ای داری

دیدی باخودت فکر میکنی مثلا چند وقته سردرد نگرفتم و دقیقا فرداش سردرد میگیری ذهنته که داره آمادت میکنه

هرچند وقت یکبار چک کنید...شبیه اونی که ازش بدتون میاد نشده باشید....
نمیدونم یعنی تو خونه حرف نمیزنه باهاشونهرموقع ک میره بیرون و من نیستم پیشش زنگ میزنه و حرف میزنخ

فک نمیکنین زیادی دارین گیر میدین و حساسیت بخرج میدید ؟ دوست نداره هر حرفی جلو شما گفته بشه و این ایرادی نداره ، هر کسی حریم خصوصی داره خانم 

یعنی چی پنهانی ؟ چی میگن ؟ والا منم پنهونی حرف میزنم با خواهرم اینا و کلی هم الکی حرف میزنم اما جلو ...

خب بنظرت طبیعیه؟

خانوادش شهر دگن 

بعد هر موقع ک بیرونه و من پیشش نیستم باهاشون حرف میزنه و فک میکنم من نمیدونم یا نمیفهمم

خیلی حس بدی میگیرم از این پنهون کاریش

چون حساس شدی حالا با خودت تمرین کن بگو خب خانواده اش مث من که گاهی پنهانی در مورد چیز خانوادگی با خا ...

اره درسته 

ولی من و خانواده ی من با خودش اوکی ایم و راحت

ولی خانواده ی اون با من نه

و اصلا تو خونه و پیش من طوری رفتار میکنه انگار باهاشون در ارتباط نیست ولی بیرون یواشکی زنگ میزنه

در حالی ک خودم بهش گفتم گاهی تو خونه زنگ بزن زشته همش بیرونی زنگ میزنی بهشون

خب خانواده‌اشن اگر پشت سر شما حرف می‌زدن موضوع فرق می‌کرداما شاید به یاد دوران مجردی دلشون میخواد با ...

نه من نمیخوام ک اطلاع بده دوس داشتم ک راحت باشه نه اینکه پنهون کنه اینطوری ادم حس بدی میگیره و به شک میفته ک چرا اینجورین