2777
2789

از ظاهر از خودم خیلی پایینتر بود 

اما در امدش از خانوادم بیشتر بود 

خونه ام پایین طبقه خونه پدرش 

ماشین داشت اما مدل پایین 

از مالی از ما بالاتر. بود 

از ظاهر از من پایینتر 

از شخصیت و رفتار هم من بالاتر

چون من بالاشهر بزرگ شدم اما اون روستا تازگیا اومده بودن شهر 

از عقاید هم که نگم واستون من بدون حجاب و با همه دست میدم حرف میزنم 

اما اون میگف نباید اینجور باشه 

با این حال خانوادم میگفتن قبولش کننن 🤐🤐

من ک ردش کردم اما نظر شما درباره ی همچین خاستگاری چیه ؟ شما بودید قبول میکردید ؟

اصلاا بهم نمیومدین

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا مورد سوم خوندم دیگه نخوندم به هیچ وجه قبول نمیکنم نه خونه نزدیک خانواده من نه نزدیک خانواده اون به هیچ وجه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡