2777
2789
عنوان

چرا ما زنها اینطور هستیم

205 بازدید | 23 پست

بعضی خانومها با بدترین شرایط زندگی از طرف همسر که شامل کتک خوردن از همسر با خانواده اونا،اعتیاد،توهین فحاشی،زندکی با آدم روانی ،دخالت خانواده همسر و حتی بدتر کنار میان

ولی بعضی ها با مسائل پیش پا افتاده یا مسائل که اهمیت ندارد جنگ دعوا یا طلاق

مثلا شنیدم زنه میک‌ من لباسم پاره بشه باید شوهرم خودش بگه بخرم نه اینکه من بگم وگرنه دعوا

یا یکی دیگ میگم شوهرم چون گوشیش حیاط چک کرده خیانت می‌کنه

یکی میگ‌ چرا شوهرم من حرفی میگن انجام میده تا من نگم کاری نمیکنه خودش مثل خرید خونه یا خرید فرزندانشان

دقیقا اینا چقد تضاد دارن؟

البته همه اینجور نیستن می‌دونم بعضی ها اینطور هستن

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من تو عصبانیت فحش میده کتک میزنهچکار کتم؟

خب باید سعی کنی عصبیش نکنی اصلا وقتی عصبی بشه برو اتاقی. جایی سکوت کن تا بیشتر نشه 

آروم شد حرفاتو بگو

اره ولی نه در این حد آخه یکی ظلم قبول دارهیکی بهونه الکی

ولی من یگم تاثیر داره 

اکثر خانمای پر توقعی که گفتی مال نسل جدیدا 

و بسوز و بسازاش نسل قدیم 

خب منم باشم ببینم مامانم تو عذابه روش اونو نمیرم دیگه

من مورد اولیم ولی یجورایی مجبورم چون شرایط طلاق ندارم بین بدو بدتر بدو انتخاب کردم

درسته همه چیز طلاق نیس ولی از حقت دفاع کن

منم شرایط طلاق ندارم ولی از حقم دفاع میکنم 

مردا وقتی به این پی ببرن اون زن نمیره تحت هر شرایطی ظلم میکنن

مرد اهل زندگی‌باشه و دوست داشته باشه اصلا نمیزاره به اونجا برسه زن‌خسته بشه دل زنوبدست میاره تلاش می ...

اکه اینجور باشه

ولی من یگم تاثیر داره اکثر خانمای پر توقعی که گفتی مال نسل جدیدا و بسوز و بسازاش نسل قدیم خب منم باش ...

دقیقا اینایی که من دیدم ناناز هستن نسل قدیم بودن 

من خودم نسل جدیدم این توقعات بیجا از همسرم نداشتم واقعا ولی ظلم هم قبول نکردم

ولی اکثرا اونایی که قبول دارم ظلم و به بقیه هم تحمیل میکنن نسل قدیمه مامان بزرگاس

درسته همه چیز طلاق نیس ولی از حقت دفاع کنمنم شرایط طلاق ندارم ولی از حقم دفاع میکنم مردا وقتی به این ...

آره کلا زیربارحرف زور نمیرم ولی درکل کتک هم نزنه یه گندایی بالا میاره منم همراه خودش تاوان میدم

آره کلا زیربارحرف زور نمیرم ولی درکل کتک هم نزنه یه گندایی بالا میاره منم همراه خودش تاوان میدم

خوب می‌کنی هیچ وقت بخواطر سکوت آدم عزیز نمیشه